JÖN! Konyhatervező tanfolyam

konyha16.jpg

Már jó ideje készülök arra, hogy egy külön tanfolyamot szenteljek a konyhának. Ez a lakás egyik legfontosabb helyisége, és a funkciók itt a legkötöttebbek, ezért mindenképp szükségesnek tartom, hogy részletesen végigvegyem a tervezés menetét. Egy jól megtervezett konyhában öröm a főzés, míg egy rossz konyha ezer és ezer bosszúsággal jár, és nem is feltétlen tudatosul, hogy az a konyha hibája. A rossz magasságok derék és hátfájást okozhatnak eleinte, ám ha évekig ezt használod, akkor bizony komolyabb problémák is felmerülhetnek. Rossz elrendezés esetén egy hétvégi ebéd megfőzése közben letudhatsz egy kisebb túrát is és mire élvezhetnéd a sok finomságot, fáradtan rogysz össze. Tovább nem sorolom, hosszú a lista.

Ha szeretnéd átlátni egy konyha felépítését és fontos számodra, hogy a körülményekhez képest a lehető legkényelmesebben alakítsd ki a konyhádat, akkor mindenképp érdemes részt venned az online tanfolyamon! Ajánlom azoknak akik a közeljövőben konyha projektet terveznek és nem veszik igénybe szakember segítségét, valamint bárkinek, aki szeretne egy kicsit több tudásra szert tenni a témában.

*****

A konyha a lakás legkötöttebb helyisége. Ahhoz hogy kényelmes legyen benne főzni – tetszik-nem tetszik – egy sor szabályt be kell tartani. 10-ből 9,5 konyha kialakítása lehetne optimálisabb az adottságait figyelembe véve.

A konyhatervezés legnagyobb buktatója a szabályok NEM ISMERETE!

Ugyanakkor van azért rugalmasság is a tervezésben, csak nagyon nem mindegy miben engedünk a csábításnak, miben kötünk kompromisszumot. Ha ügyesen egyensúlyozol, akkor egy kényelmes, egyben egyedi, stílusos konyhád lehet.

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a Konyhatervezés online tanfolyamot <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics