A tavasz legjobb híre: Jön az Otthon PLACC!

Már egy ideje tűkön ülők, hogy beszámolhassak erről a hírről! Április 22-én debütál az Otthon PLACC!

Ez nem csak egy piac! Lesznek workshopok, találkozhatsz lakberendezőkkel, megismerkedhetsz majd DIY módszerekkel. Mindegy, hogy valami régire, felújítandóra vagy már felújítottra, esetleg kortárs design darabokra vadászol, itt mindent megtalálsz, régit és újat egy helyen! Bútorokat, textileket, kiegészítőket. Ahhoz hogy egy lakásból igazi otthon váljék, kellenek az egyedi tárgyak, megoldások. Ehhez itt mindent megtaláltok!

MEGLEPETÉS! Én is kint leszek a Placcon és készülök is nektek valamivel, de ezt most még nem árulhatom el, részletek később!

Az esemény havonta kerül majd megrendezésre, kutyabarát és ingyenesen látogatható! A helyszín pedig az Akácfa utcában hamarosan kéz a kézben debütáló Instant és Fogasház szórakoztató központ, így piacolás közben lehet jókat enni-inni is  🙂

Az Otthon PLACC Facebook oldalát itt követhetitek, itt minden friss infót megtaláltok majd.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics