2013. november 12.

Menő pékségek a nagyvilágból

A minap jöttem-mentem a városban, bementem egy pékségbe. Álldogáltam a sorban, majd 1 perc múlva kijöttem Először magam se értettem, miért, mert éhes voltam. Aztán gyorsan rájöttem, hogy annyira szörnyű volt a hangulata, hogy nem bírtam bent maradni. A falak rikító zöldre és narancsra voltak festve és minden egyéb más is szörnyű volt. Pedig nem olyan rég nyithatott, látszott, hogy minden új.  Annyira elszomorított ez az igényszint, pedig a rá költött pénzből egy igazán hangulatos pékséget is ki lehetett volna alakítani. Valami ilyesmit:

pekseg1

pekseg2

pekseg3

pekseg4

pekseg5

pekseg6

pekseg7

pekseg8

pekseg9

pekseg10

pekseg11

pekseg12

pekseg13

pekseg14

pekseg15

pekseg16

pekseg18

pekseg19

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics