2012. október 31.

Öltöztesd be a lakást!

Előkerültek itthon a jó meleg pokrócok, előbányásztam a sapkákat, vastag kötött pulóvereket. Igazán jól mutat ha egy kicsit a lakást is téliesítjük. Esténként kötögethetünk, de ha vannak régi, félkész pulóverek, azokat is felhasználhatjuk:

bekotve2.jpg

bekotve11.jpg

bekotve12.jpg

bekotve13.jpg

bekotve3.jpg

bekotve4.jpg

bekotve5.jpg

bekotve6.jpg

bekotve7.jpg

bekotve8.jpg

bekotve9.png

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Hozzászólások

  1. vsz. a biztosító nem fog fizetni miután kiégett a lakás, de oda se neki, szép volt 🙂

  2. Túl azon, hogy tűzveszélyes, ez már enyhe túlzás.

  3. háááát. ha télen úgy is hideg van, akkor vajon miért nem a fémszéket öltözteti az öltöztető?

  4. Azért az utolsó előtti kép, a kötött csésze az már “ízléstelen” kategória (a többi meg mondjuk az “ízlések és pofonok” címke).

    1. Nekem is van kötött csészém, de nem is igazán a kinézet miatt, hanem mert baromi praktikus. Nem égeti meg a csésze a tenyerem, ahogy körbefogom. Én szeretem, de nem képezi a lakásom dekorációjának részét.

  5. A második képen úgy néz ki azzal a zoknival az asztal mint egy fejnélküli fatehén.

  6. nekem csak a párnák tetszenek, a lámpára rakott bármilyen textil pedig remek munkát adhat a tűzoltóknak, esetleg a mentőknek és a temetkezési vállalkozónak…

  7. Nekem a párnák kifejezetten tetszenek, talán még a székhuzatok és a szőnyeg ami még bejön. A többi túlzás.

  8. Szerintem meg szép mind. Gondolom az ember mielőtt csinál valamit, megnézi, hogy nem veszélyes-e. Ez csak dizájn, a legtöbb esetben valódi funkció nélkül. Nem kell mindent olyan komolyan venni 🙂

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics