Fess terítőt az asztalra

A festett terítő igazán praktikus, nem kell mosni és csak le kell törölni a foltokat. Kellékek: asztal, sablon, fehér festék, türkiz festék, diófapác, teddygenger, ecset, esetleg lakkozhatsz is a végén, így még tartósabb. Az ötlet és a kivitelezés részletesen a Domestic Imperfection blogon olvasható.

Íme az asztal. A sablont rögzíted és kicsi teddy hengerrel ráfested a fehér festéket. Csak kevés festéket használj, hogy ne folyjon a festék alá. Ha kész, akkor óvatosan vedd le a sablont és takarítsd le, hogy a ne kenje össze a következő részt.

Így néz ki a sablonfestés után:

Ha megszáradt a festék kend át az egészet páccal:

Még nincs kész:

A lábak türkiz színt kaptak, szerintem szuperül néz ki:

Forrás

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics