2011. november 04.

Hétvégi ágyas

Na nem kell semmi rosszra gondolni, csupán kaptok hétvégére néhány ágyas ötletet 🙂 Egyáltalán nem kell egy csomó pénzt elkölteni ilyen-olyan ágyakra. Merthogy egy egyszerű ágyvéggel feldobható az egész hálószoba, és megvan az az előnye, hogy ha esetleg megunod akkor nem kell lecserélni az egész bútort.

Bármit felhasználhatsz! Régi ajtót, deszkákat, spalettát, faágakat, raklapot, függönykarnist,  de festhetsz és kárpitozhatsz is. Na ja, a kárpitozott ágyvégektől nem kell megijedni, mert egyáltalán nem annyira bonyolult, mint amennyire látványos. Angolul egy csomó tutorial van a neten, de hála a Kicsi Háznak, nekünk is van egy hogyan csináld magyarul. Ha nem vagy egy nagy csináld magad, akkor egy kárpitos pikk-pakk elkészíti! Egy ütős textil és kész.

Kellemes nézegetést és hétvégét!

Forrás

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

 

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics