2011. október 27.

Friss és ropogós: Vintage Bazaar

Annyira friss, hogy tegnap indult honlapuk, a vintagebazaar.hu.

Ez nem egy sima webshop! A bútorokon, textileken, kiegészítőkön túl csipkekészítős kurzusra is jelentkezhetsz. Judit továbbá ApaCukababa néven rongybabákat, textilfigurákat készít, ezeket többek között Emily Kincsesboltjában is megvásárolhatod. Ezenkívül két családbarát szállást is kínálnak és érdemes követni a blogot is, így megtudhatod mik a legújabb szerzemények, mi hogy készült és még sok más ötletből meríthetsz.

Kérdeztem is gyorsan párat, hogy megtudjunk róluk kicsit többet, íme Judit válaszai:

„A férjem Födő Gábor képzőművész és az Óbudai Képzőművészeti Szakképző Iskolában grafika tanár. Én néprajzot végeztem Szegeden, amiben sosem dolgoztam. Amiben igen, az pedig az olajipari – vegyipari gépek, berendezések nagykereskedelmével foglalkozó családi cég, mint háttérmunkás (asszisztens). Jelenleg itthon vagyok Dani kisfiúnkkal, akivel visszük és hozzuk a nagyobbik fiúnkat, Gergőt az óvodába, amit most kezdett.”

„Azt vettük észre a szerteágazónak tűnő területek, amikkel foglalkozunk, hirtelen összeérnek, egymást erősítik és támogatják. A vintagebazaar.hu egy olyan oldal, ahol mindaz megtalálható, amivel mi foglalkozunk: rongybaba készítés, bútorok újragondolása és a falusi vendégházak. Időrendben egyébként először a falusi vendégházzal kezdtünk el foglalkozni. Nincs kiforrott filozófiánk, az majd talán egy következő szint, inkább érzékünk van hozzá és fontosnak tartjuk egy-egy régi bútor vagy tárgy történetét továbbmeséljük.”

„Nagyon sok tervünk van, mindig van folyamatban lévő munka is és megvalósításra váró is. A rongybabák terén is vár rám kihívás, mert most már nemcsak fénykép alapján készítek rongybabát, hanem gyerekrajz alapján is varrok textilfigurát. Mikkel lehet még találkozni majd az oldalunkon? Lesznek nagyobb bútorok is fent pl.: előszobafal, ágy, szekrény mind-mind az újrahasznosítás gondolata mentén illetve elárulok egy titkot az Mlamp-al együttműködve asztali lámpával fogunk előrukkolni hamarosan.”

Érdemes lesz figyelemmel kísérni az oldalt, de követheted a facebookon is őket, ott minden friss hírről beszámolnak!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics