2011. szeptember 28.

Jelentem karácsony van!

A szerda a szabadnapom! Ilyenkor jön anyukám, vigyáz a srácokra és én kicsit kiszabadulhatok a játszótér, a kert és a lakás bermudaháromszögből. Be is vetettem magam a belvárosba. Imádom! Bár a gyerekek miatt kimenekültünk onnan, nekem mindig nagyon hiányzik a nyüzsgés, a pezsgő élet, szóval az egész. Az ügyintézések közben, ha útba esik valamelyik kedvenc boltom, bemegyek. Most is így tettem a Váci utca 9. alatt lévő Philanthia „virágbolttal”. Ismeritek?

Ahogy elnézem pont jól időzítettem a posztot, mert most csatlakoztak nemrég a facebookhoz. A kirakata mindig kissé meghökkentő, szürreális, és sok-sok percig álldigálnak előtte az emberek, bámulják és fotózzák. És ez csak a kirakat…

Csokrokat is kötnek, de a virágok szinte elvésznek a sok holmi között. Nem is tudom minek nevezzem, a virágbolt nem elég kifejező, az ajándékbolt túl snassz. Legyen mesebolt, mert ha belépsz olyan érzésed támad, mintha valami varázskapun átlépve egy másik világba csöppentél volna. Néha olyan érzésem volt bent, mintha én lennék Aliz csodaországban… És nem csak az árukészlet miatt! Az üzlet belső berendezése megőrizte eredeti, szecessziós kialakítását, az eredeti bútorok, falfestmények még különlegesebbé teszik a hangulatát.

Több üzlet is elkezdett karácsonyosodni, de itt bent már naggyon karácsony van!

Furcsa, meghökkentő, néha ijesztő részletek következnek:

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics