2011. szeptember 23.

Antik-bolha-design ajánló!

Az elkövetkezendő időszakban sokszínű vásár, kiállítás, program vár minket! A design szerelmesei éppúgy találnak a fogukra valót, mint a régiségimádó kincskeresők.

Néhány programajánlat az elkövetkezendő bő két hétre:

  • Szeptember 23. péntek, 17:00-22:00, Prop Club Bolhapiac a Blahánál
  • Szeptember 24. szombat, 14:00-22:00, FalkARTFórum a Falk Miksa utcában
  • Szeptember 24. szombat, 9:00-17:00, Garázsvásár Wekerlén
  • Szeptember 25. vasárnap, 6:00-15:00, Új használtcikk és régiség piac Budaörsön

  • Szeptember 30 – október 9. Design Hét rengeteg programmal: részt vehetsz különböző workshopokon és alkotóműhelyeken, a Nyitott Stúdiók keretében műhelytitkokba leshetsz be, egy csomó üzletben akciósan vásárolhatsz, kiállítások, előadások, filmek, divatbemutatók várnak, és persze az elmaradhatatlan vásárok, mint a Wamp a Millenárison, a Gouba, vagy a Kreatimm az Iparművészeti Múzeumban. A kedvencem a design túrák, amiknek a keretén belül meglátogathatod például a szecessziós Schiffer-villát, vagy az óbudai kísérleti lakótelepet, de a belváros öntött- és kovácsoltvas, valamint építészeti üvegremekei között is elkalauzolnak. Ezekre viszont már csak ma lehet jelentkezni e-mailben, ha van még hely (max 35 fő/csoport)!
  • Október 1. szombat, Dupla garázsvásár a XV. kerületben, 10:00-17:00-ig itt és 13:00-18:00-ig itt.
  • Október 1-10, 10:00-18:00 között a Polgár Galéria raktárkisöprő kiárusítást tart, vagyis az elmúlt 20 évből megmaradt több száz festményt, képkeretet, bútort és műtárgyat 70-90% kedvezménnyel lehet megvásárolni a Váci utcai üzletükben (11/B félemelet)!!!
  • Október 9. vasárnap, 7:00-14:00, Ookey bolhapiac a XXII. kerületben.

Forrás

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics