2011. augusztus 13.

IKEA – love or hate?

Az IKEA meglehetősen vegyes érzelmeket vált ki az emberekből, bár úgy veszem észre, hogy a többség nem utasítja el. A körkérdés: szeressük vagy utáljuk a svéd bútoróriást?

Én bevallom szeretem, ár-érték arányban verhetetlen. Sok „semleges” bútor kapható, amiket ha különlegesebb, hangsúlyos darabokkal keverünk, akkor szinte láthatatlanná válnak. Minden a megfelelő arányon múlik, de nagyon kell vigyázni, mert könnyen átcsusszanhatsz a túl ikeásba.

Ajánlanék két oldalt, az elsőre bárki beküldheti, hogyan hackelt meg egy-egy ikea tárgyat: IKEA Hackers. Érdemes bogarászni, rengeteg jó ötletet lehet találni, ihletet meríteni.

A második pedig inspirációnak is nagyon jó, valamint a kételkedőket, ikeautálókat is meggyőzheti, hogy nem olyan rossz az az IKEA. Itt, a bal oldali menüben különböző stílusú enteriőröket nézegethetsz, amikhez természetesen ikás tárgyakat használtak fel. Ez sajna svédül van, de a menü érthető, a képeknél meg mindegy…

Én tegnap egy nem túl szép, viszont annál praktikusabb dolgott lőttem az IKEA-ban 846 forintért:

Első ránézésre a ’60-’70-es évek – leginkább balatoni nyaralókban megtalálható – falvédői jutottak eszembe erről a többfunkciós akasztóról.

Én erre használtam fel. Végre nem begyűrve, összevissza, átláthatatlanul hevernek a sáljaim a szekrényben, hanem szépen lógnak, nem gyűrődnek, és áttekinthetem melyik illik az aznapi szerkómhoz.

Az elrendezésen még módosítani kell, mert így nem fért fel az összes sálam. Tehetsz rá nyakkendőket, öveket, stb…

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics