2016. december 02.

Energiatudatos óvodák – eredményhirdetés

Még tavasszal tettem itt közzé egy felhívást óvodapedagógusok számára, ami iránt nagy volt az érdeklődés. Az energiatudatos óvodák nyertesei nagy részt Hajdú-Bihar megyéből került ki, egy debreceni és két Debrecen környéki óvoda is bekerült a legjobbak közé.

2_almosd

Idén első ízben vehettek részt óvodapedagógusok az Ariston és az Energiaklub ingyenes energiatudatossági képzésén országszerte (a képzésért kredit jár!). A tréningre bárki jelentkezhetett aki vállalta, hogy 6 energiatakarékossági foglalkozást tart majd az óvodájában. Közel 60 óvoda képviselője vett részt a megyei tréningeken Budapesten, Debrecenben és Miskolcon. Az óvodapedagógusok interaktív segédanyagokat és óravázlatokat is kaptak  a későbbi munkához, ahol játékos formában adták át az ismereteket a gyerekeknek.

A három lépcsős országos program második pontjaként egy gyermek rajzversenyt hirdetett meg az Ariston, melynek témája  a víz takarékos felhasználása volt. A képzésen részt vett apróságok számos pályaművet küldtek be, melyeket az Ariston korosztályonként díjazott. A 3 és 7 évesek között minden korosztály nyertese Hajdú-Bihar megyei óvodából került ki.

8_kismacs

A program harmadik lépcsőjében egy intézményi versenyre hívta az óvodákat az Ariston, melyben azt az óvodát díjazta aki a legtöbb gyermekrajzzal pályázott idén.

Ebben az érdi Pumukli Német Nemzetiségi Óvoda vitte el a pálmát. Mivel azonban náluk a közelmúltban volt teljes energetikai felújítás, így a nyertes végül az álmosdi óvoda lett. Ők kapták meg az Ariston Velis EVO energiatakarékos és környezetbarát elektromos vízmelegítőt.

1_almosd

A képzéssel az Ariston Thermo célja az volt, hogy már óvodás korosztályban megkezdje a szemléletformálást és játékosan tanítsa takarékosságra a felnövekvő nemzedéket a pedagógusok segítségével. A szervezők bíznak abban, hogy azok az apróságok  akik ezzel a szemlélettel nőnek fel,később felnőttként takarékosak és tudatos energia felhasználók lesznek.

A játék nyerteseiről az Ariston oldalán, itt lehet tájékozódni.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Mentés

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics