2016. augusztus 22.

ArtZept 2016 formatervezői pályázat – FELHÍVÁS!

A Zepter 13. alkalommal hirdeti meg formatervezői pályázatát, amelynek idei témája „A  keretek művészete – szépség keretei„. A pályázóknak padlóra, asztalra vagy falra helyezhető kép/fotó/tükör kereteket kell megálmodniuk.

collage

A korábbi évek munkáiból: 1. 2007. „Edény fedővel” – Imre Eszter, 2. 2009. „Tea kettesben” – Somlai Balázs, 3. 2010. „Talpas gyümölcstál” – Bársony István és Leits Miklós

Ajánlom minden formatervező és képzőművész figyelmébe, hiszen a pályázat komoly díjazással és publicitással jár. A szakértőkből álló zsűri a három legsikeresebb munkát díjakkal jutalmazza. A fődíj 10 000 € pénzjutalom, a második helyezett 4 000 € értékű, a harmadik helyezett 3 000 € értékű Zepter terméket választhat majd Illetve egy promóciós díj is kiosztásra kerül. A beadott pályamunkákból a kiválasztottak kis szériás gyártásba kerülnek és világszerte kiállítják őket.

A pályaművek leadási határideje: 2016. szeptember 30.

A pályázat részletes leírását, feltételeit itt találjátok. Ha van formatervező/képző-iparművész ismerősöd, akkor oszd meg vele a lehetőséget!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics