2011. augusztus 24.

Csupa csicsa csodák

A Kohler Amerika egyik legnagyobb és legismertebb szaniter forgalmazó cége. Sok más dolgot is árulnak, de ez a legismertebb profiljuk. A nagy házalakítás sorozatban is Kohler cuccokat pakolnak a házakba. Tényleg minden igényt kielégítenek, a legalapabb mosdókagylóikat 100-200 dollárért árulják, de vehetsz 2500-ért is. Én most csak a “decorated” termékekből mutatok párat, ezek nem az olcsó kategóriába tartoznak, 1000-2000 dolcsi között van a legtöbb. A sokszor kicsit túlzó, már-már giccsbe hajló darabokat én mégis nagyon szeretem. Magyarországon természetesen nem elérhető a cég, márkaboltjuk van több Európában, Ausztriában is forgalmazza egy cég.

A képekhez no comment, továbbiakért tanulmányozzátok a honlapjukat.

 

 

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. huh, némelyik tényleg sok(k). 🙂
  Hogyan mutathat egy habos fogkrémfolt mondjuk
  a párducmintás csodán. 🙂
  Azért 2-3 nagyon szimpatikus.

 2. Tiszteletem az Olvasóknak! Örömmel újságolhatom mindenkinek, hogy nálunk is lehet szép mosdókat kapni!
  Egyszerű, letisztult formák üvegből (már 6.330 Ft nettótól), különleges anyagokból, mint pl gyanta-üvegpigment keverék, alumix, .. Ezenkívül van kristálymosdó is -igaz nem olcsó-, és az országban elsőként nálunk gumimosdó is. Nézzétek meg a honlapot:
  http://www.uvegmosdo-gumimosdo.hupont.hu
  (ha nem nyitja meg,van link a http://www.epiteszeti-uveg-butor.hupont.hu címen, kattintható. Üdvözlettel szép napot kívánok 🙂

 3. Igen, első ránézésre talán sok(k), de megfelelő környezetben impozáns látvány. Én el is gondolkodtam a csak egy szálas virágos mosdó láttán. Festékkel ráfesteni, majd valamilyen színtelen fedőréteg??? Házi kivitelezéshez ötlet, javaslat?

 4. @nevemse: szerintem kézzel festve nem lenne olyan szép, én inkább sablont készítenék és fújnám. a festék a másik kérdés, bírja a vizet és az igénybevételt, takarítást is. Én olyan festékkel próbálkoznék, amit autófényezők használnak, újpesten van egy procolor üzlet.
  de ezek csak tippek, tuti megoldást sajnos nem tudok:(

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics