2011. május 26.

„Rólam” helyett a blogról

Itt az elején gondolom, illene bemutatkoznom, ám ezt későbbre halasztom, amikor már lesz kinek. Feltehetően első körben úgyis csak a barátaim, ismerőseim nézik meg a blogot. Az idetévedteket üdvözlöm!

Pár szót arról, hogy miről is fogok írni. Terveim szerint elsősorban a lakberendezés gyakorlatias oldaláról esne szó, praktikus, használható információkról. Sok olyan lakberendezéssel kapcsolatos blog, oldal van, ahol rengeteg szép képet lehet nézegetni, érdekességekről, újdonságokról olvasni, nyálcsorgatni. Én is imádom őket, és nem mondom, hogy nem csinálnék szívesen hasonlót, mert csábító. Ezekből remek ötleteket lehet nyerni, amiket mi is megvalósíthatunk, de úgy vélem emellett szükség van szakmai ismeretekre is.

Mondjuk úgy, hogy szakmai ismeretek nyújtok nem szakmabelieknek. Azt hiszem ez így kellőképpen tág megfogalmazás.

Először úgy gondoltam, hogy teljes „stílusmentességet” fogok képviselni, mondván hogy egy konyha legyen használható! Teljesen mindegy, hogy az minimál vagy angol stílusú.

Már nem vagyok benne biztos, hogy ez sikerülni fog, teljesen kivonni magam és csak a száraz praktikumra koncentrálni. Maradjunk annyiban, hogy ez majd kialakul.

Hamarosan meg is kezdem az érdemi munkát egy tanulságos kis történettel…

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics