2017. március 21.

Recept a tökéletes lakáshoz

Ma egy tökéletes lakást fogunk főzni! Ehhez elengedhetetlen, hogy pontosan kövesd a receptben leírtakat, pláne, ha nincsen benne gyakorlatod.

Az első lépés: döntsd el, hogy mi lesz a menü. Itt figyelni kell arra, hogy a fogások passzoljanak egymáshoz, mert mondjuk a bableves, a spaghetti carbonara és a macaron túl jó kombó. Szóval mit szeretnél? Valami hagyományosat, esetleg olaszos, vagy inkább az ázsiai konyhát részesíted előnyben? Válassz egy irányt! Ha még ezekben sem vagy biztos, akkor alapjaiban kell megismerned a különféle konyhákat.

Több félét szeretsz és mixelni szeretnéd? Azt is lehet, de ehhez tényleg sok ismeretre van szükséged, ha nem szeretnél valami furát kotyvasztani.

Második lépés: oké, megvan a terved, megvan mit szeretnél, kell a hozzávalókhoz egy pontos lista és mennyiségek. És ettől lehetőleg minél kevésbé térj el. Ha a recept fokhagymát ír, akkor ne vegyél vöröshagymát, gondolván biztos jó lesz az is, hiszen hagyma-hagyma, nagy különbség nem lehet közöttük.

Harmadik lépés: beszereztél mindent, jöhet a főzés. Lehet, hogy eddig jó úton haladtál, de még itt is elszúrhatod, számtalan szabály van, amit ismerni kell, például milyen pontosan a dinsztelt hagyma, hogyan készül a besamel, mi a különbség a rántás és a habarás között…

Aztán ott vannak azok a dolgok, amikkel nem lehet előre számolni. Lehet hogy mindent tökéletesen csináltál, de az étel sótlan lett, pusztán azért, mert épp olyan sót vettél, amiből többet kell használni a főzéshez, nem olyan erős az íze.

Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy valójában nem a főzésről beszélek? 🙂 A lakberendezés olyan, mintha egy 3 napos lakodalomra főznél. Ha tökéleteset szeretnél, akkor ahhoz megfelelő tudásra is szükséged lesz! Ebben segítenek az online tanfolyamain, bővebb információt itt találsz róluk.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics