2016. július 04.

Szállásajánló nyaraláshoz

Mi idén biztosan nem megyünk sehova nyaralni a Házprojekt miatt, de azért hoztam egy szuper kis szállás-válogatást azoknak, akik épp nem építkeznek 🙂

Az ország különböző területeiről szemezgettem, különféle stílusokban, remélhetőleg mindenki talál a számára megfelelőt. Induljunk el a nyugati határszélről, az Őrségből. A Galagonya Porta egy önálló vendégház igazán autentikus belsővel. Pont olyan, amilyennek lennie kell, nem akarja túlzásba vinni a népies vonalat, egyszerű és bájos, olyan ahol rögtön otthon érezhetjük magunkat:

galagonya1

galagonya2

galagonya3

Még mindig az Őrségben maradva, az Antik Vendégház tökéletes hely azoknak, akik jól érzik magukat egy kicsit polgáribb környezetben. A korhűen felújított, klasszikus őrségi kódisállásos ház belső kialakítása tökéletesen passzol a ház karakteréhez:

antik1

antik2

antik3

Átugorva a Balatonhoz A Szent-György hegyen található a Bencze Családi Birtok. A belső tér egyszerre elegáns és vidékies, kellemes harmóniát áraszt, a panoráma pedig önmagáért beszél:

bencze1

bencze2

bencze3

A Káli-medencében az Art Villa egy régi istállóból lett kialakítva. Különleges hangulatú és eklektikus, tetszik, ahogy a régies bútorokat/hangulatot a modern műalkotásokkal ötvözik:

art1

art2

art3

Lovasberényben a Dióliget birtokon több ház is található. Vértes, Velencei-tó és közel a főváros is:

dioliget1

dioliget2

A Dunakanyarban is egyre több remek szálláslehetőséget találunk, szintén ideális környék fővárosiaknak, akik nem szeretnének órákat autózni egy kis kikapcsolódás kedvéért. A Natura Hill egy modernebb vonalat képvisel, a kialakításnál fontos volt az energiahatékonyság, bár azt hiszem, a kilátás mindent visz:

natura1

natura2

natura3

Zebegényben maradva, ha kisebb, családiasabb helyre vágyunk, akkor tökéletes választás a Naphegy Vendégház, ahol teljes harmóniában lehetünk a természettel:

naphegy1

naphegy2

naphegy3

Ha Kecskemét vagy Szolnok felé vennénk az irányt, akkor az ősfás parkban elhelyezkedő elegáns és hangulatos Botanica Vendégházat ajánlom:

botanica1

botanica2

botanica3

Szeged környékén jó választás a Platános Kúria:

Szeged belvárosában pedig a műemlékházban kialakított, eklektikusan modern Tiszavirágban szállhatunk meg:

Zárjuk a sort az északkeleti országrészben, a Cziróka Vendégházban:

cziroka1

cziroka2

cziroka3

Még nagyon sok szuper szálláshelyet találtok a Nívós Szállások oldalon. A jelen felsorolásból sok kedvenc kimaradt, amikről korábban már írtam, ilyen például a köveskáli Káli Art Inn, a kapolcsi Hazai Provence, a Noemi’s Cottage Balatongyörökön, Noszvajon a Nomád Hotel, vagy a Babérliget Vendégház és a Bat Barn.

Jó böngészést, menjetek nyaralni! 🙂

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics