2015. december 04.

5 tipp – milyen a tökéletes gyerekszoba?

Nem egyszerű a kérdés, más kell a két évesnek, más az öt évesnek, a 12-nek és a 17-nek. Nem mindegy, hogy fiú vagy lány, hányan vannak egy szobában, mekkora a szoba és még folytathatnám a sort. Ha nem gondoljuk alaposan végig, akkor könnyen egy ördögi körben találhatjuk magunkat és folyton csak rohanunk magunk, illetve a gyerek után, mert mire kész a szoba, “kinövi”…

9

Nem kell ennek így lennie, ha ügyesek vagyunk, akkor egy bútorváltással megoldható a feladat, dekorokra számoljunk két váltást, de ha megfelelőek az alapok, akkor ez utóbbi lehet több is, nem fogja a pénztárcánkat megterhelni.

Nézzük a tippeket, mikre figyeljünk oda:

  1. A falak – Fessük világos, semleges színűre őket. Az erőteljes, rikító színeket hagyjuk meg a kiegészítőknek és a játékoknak.
  2. A bútorok – Ne válasszunk garnitúrákat! Bátran keverjünk különféle stílusú, színű darabokat.
  3. Valami régi – Mint minden lakásba, így minden gyerekszobába is kell valami régi! Egy öreg komód a játékoknak, egy éjjeli szekrény, ruhás szekrény, bármi, csak legyen valami régi!
  4. A szőnyeg – Ne úgy keressük, hogy gyerekszoba szőnyeg! Legyen csak szőnyeg… Ne legyen autópályás meg micimackós meg disneyhercegnős… egy sima egyszínű, vagy geometrikus mintával biztosan nem lövünk mellé.
  5. Játékok – Ha azt szeretnénk, hogy a gyerekszobának rendezett látványa legyen, akkor a játékoknak zárt! tárolók kellenek. Minél több minden van elől, még ha a polcon sorakozva is, annál kupisabb lesz a látvány.

gyerek tanf online

December 8-án indul a vadiúj online tanfolyamom, Gyerekkel az élet! címmel, ami nem csak gyerekszoba tervezésről szól. A részletes tematikát itt olvashatjátok. A december 7 éjfélig jelentkezők között pedig 5 db Cucc papírzsákot sorsolok ki!

cucc

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics