Üzletajánló: romantikus, skandináv és klasszikus egy helyen

Szerencsére egyre nagyobb itthon is a választék lakberendezés terén, szeretek mindig újabb és újabb gyöngyszemeket felfedezni. Most egy nemrég nyílt webáruházból, a butopea.com-ról szemezgettem. A webáruházaknál általában nehéz átlátni a kínálatot és elsőre nem is tűnik fel, hogy mennyi minden passzol egymáshoz és milyen sokféle stílust alakíthatunk ki. Hogy ebben segítsek, most úgy válogattam ki termékeket, hogy kimondottan 1-1 inspirációs képhez kerestem őket. Az első egy kicsit franciás, kicsit romantikus hangulatú étkező:

inspiráció

Ehhez pedig szinte minden adott is volt a butopea.com-nál, kristálycsillárt meg vadászni kell hozzá valamelyik apróhirdetéses oldalon:

butoraim_francia_etkezo

A második válogatásnál egy teljesen más hangulatot szerettem volna teremteni, így egy skandináv stílusú nappalit választottam.És ehhez válogattam a bútorokat, kiegészítőket és a textileket:

 

butoraim_moodboard_02_new

Végül pedig a klasszikusabb stílus kedvelőinek, íme egy előszoba, amit viszont ezek a színek ihlettek:

inspiracio3

A sötétbarna és a zöld remek színpáros, én nagyon kedvelem:

butoraim_moodboard_03_new

Persze még nagyon sok további kombináció kialakítható és még ha elsőre nem is áll össze a kép, akkor se adjuk fel, pörgessük át újra és újra a kínálatot és ami még fontosabb, legyen egy inspirációs képünk (vagy több), ami vezérfonalként működik és ne tévesszük szem elől 🙂

A kínálatból pedig itt szemezgethettek.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics