2015. október 07.

Megnyitott Budapest legvagányabb helye!

Múlt hét csütörtökön tartott az Amikor Galéria egy zártkörű megnyitót amit már nagyon vártam, annak ellenére, hogy sokszor jártam ott, a felújítás minden fázisában. De azért mégiscsak más úgy látni, hogy minden a helyén van! Képeket sajnos csak telefonnal tudtam készíteni és közben figyelnem kellett, hogy ne hagyjam el a fröccsömet, de a hely hangulata azért így is átjön szerintem, még több fotót találtok az Amikor oldalán.

amikor9

amikor10

amikor11

Mi is pontosan az Amikor? Egy olyan régiségkereskedés, ahol mindent, de tényleg mindent megtalálsz! Az értékes antik bútoroktól kezdve, a retrón át, a lepukkant, felújítandó darabokig, sőt még átalakított, újragondolt darabok is vannak. Mindez 560 m2-en. A bútorokon kívül számtalan kiegészítő és sok-sok festmény is várja gazdáját.

Lámpák mindenfélékből:

amikor3

amikor4

amikor5

Még a stencilünket is megtaláltam egy régi nagyi-kredencen 🙂

amikor6

amikor7

Házikedvenc:

amikor8

Az Amikor nem csak egy szimpla régiségkereskedés, lesznek aukciók is! Régen sokat jártam aukciókra, még szőnyeg-bútorbecsüs időszakomban, vettem is ezt-azt és azt láttam, hogy az emberek nagy része megijed az aukcióktól, mondván, hogy ott milliós és százezres tételek röpködnek, pedig ez nem minden esetben jellemző. Itt az Amikorban fontos lesz, hogy olyan aukciók is legyenek, amelyek mindenkinek szólnak és árban elérhető szélesebb közönség számára. Ezt mindenkinek ajánlom, hiszen egy aukció, ha nem csak nézőként vagyunk jelen, fantasztikus élmény. De vigyázat, mert rá lehet kattanni!

amikor12

Üvegasztal turbinával:

amikor2

amikor13

Ez az asztalka újságpapírral van bevonva, marha jól nézett ki:

amikor14

amikor15

A megnyitó alkalmával volt egy gyors egy tételes árverés is, 1000 forintról induló licittel:

amikor16

Még mindig nincs vége. Terveznek workshopokat is tartani, sőt, én már szeptember végén megtartottam ott az elsőt, a stílus tanfolyamomat.

amikor1

Menjetek! Nézzetek körbe!

Az Amikor oldalát itt követhetitek.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics