2014. december 12.

Karácsonyi ajándékajánló: valami egyedit a konyhába

Szeretném bemutatni nektek az NKdesignt – amelynek megálmodója Nagy Klaudia, aki konyhai eszközöket készít, környezetbarát technikával, fára, kézi égetéssel és természetesen saját grafikákkal. Gasztromániásoknak kiváló ajándék, ráadásul egyedi grafikák is kérhetőek!

14

Klaudia egy évet töltött Dániában, ami meglátásom szerint nyomot is hagyott a stílusán. Letisztult, modern, ugyanakkor végtelenül szerethető az általa kialakított irány.

4

6

Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért pont konyhai eszközöket választott a dekorálás tárgyának, elmesélt egy történetet:

„10 éves korom körül az volt a heppem, hogy én voltam a pincér a családi ebédeknél. Minden tányér ki volt díszítve. Minden vágyam az volt, hogy ételdíszítő legyek. Azt mondták, ilyen szakma nincs. Odavoltam a cikk-cakkban vágott paradicsomokért. Nem az érdekelt, hogy mi van a tányéron,hanem az, hogy milyen a díszítés. Mikor Dániában egy étteremben dolgoztam nyári munkaként, a séffel nagyon jóban lettünk, s ő megtanított jó pár trükkre a zöldség-dekoráció terén. Egy álmom vált valóra 🙂 de tényleg.”

A díszítés és a konyha megmaradt, és remélem ennél marad Klaudia is, noha ma már igenis létezik „food designer” szakma.

1

16

20141120_140827

Fontos! hogy a rendeléseket már csak december 14-ig tudjátok leadni e-mailen a [email protected] címen. Illetve December 14-én megtaláljátok az NKdesignt Budapesten a Király utcai karácsonyi vásáron a Central Passage-ban!

grafiak

DSCN4270

DSCN4276

DSCN4296

DSCN4346

fb2

moksha3

Az NKdesign Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

*****

A konyha a lakás legkötöttebb helyisége. Ahhoz hogy kényelmes legyen benne főzni – tetszik-nem tetszik – egy sor szabályt be kell tartani. 10-ből 9,5 konyha kialakítása lehetne optimálisabb az adottságait figyelembe véve.

A konyhatervezés legnagyobb buktatója a szabályok NEM ISMERETE!

Ugyanakkor van azért rugalmasság is a tervezésben, csak nagyon nem mindegy miben engedünk a csábításnak, miben kötünk kompromisszumot. Ha ügyesen egyensúlyozol, akkor egy kényelmes, egyben egyedi, stílusos konyhád lehet.

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a Konyhatervezés online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics