Ti küldtétek: régi varrógép új szerepben

Judit és Sándor már korábban is küldött saját munkát, emlékeztek a raklapból készült bortartóra? Most egy egyszerű, de nagyszerű ötletek kaptam. Régi varrógép állványból sok mindent lehet készíteni, de nem kell mindig túlgondolkodni. Juditék a varrógép dobozából virágládát készítettek és a varrógép helyén tátongó lyukba szintén növényeket tettek, kövekkel körbeszórva. Szerintem nagyon jól mutat ez a kis süllyesztett minikert:)

juditsandor1.jpg

juditsandor2.jpg

juditsandor3.jpg

Köszönöm a képeket!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. Egy hasonló nálunk is vegetál a lomosban.
  Lehet, hogy kibányászom:)

 2. Számomra ez megszentségtelenítés. Földet tenni abba a gyönyörű fába? Nem az újrahasznosítása nem tetszik, a mi Singerünk pl. laptop-asztalként funkcionál.

 3. Biztosan ki van bélelve vízhatlannal… de nekem összefacsarodott a szívem. Nálunk kisasztalként/éjjeliszekrénykeként szolgál tovább a varrógép teteje.

 4. Nálunk is lerakóként funkcionál,nagyon sajnálnám erre ezt a szép régi bútort! 🙁

 5. Sajnos ez borzalom. A farönk alatta nagyon nem passzol, a fémszalag érthetetlen és mindent elront, a kövek és a növény egyszerűen nem való bele.
  Gyorsan kiszedni, újragondolni!! 🙂

 6. Ne haragudjatok, de én nem értem ezt a nagy felháborodást. Azt, hogy mi illik bele, és mi nem, azt mindenki maga döntse el, és a környezet, ahova teszik. A képen csak az újrahasznosítás utáni állapot látszik, maga a környezet, amibe került, nem. Lehet, hogy ha a teljes helyiséget látnátok, Ti is azt mondanátok, ez igen… Feltételezem, hogy átgondoltan van kialakítva a virágtartó, és nem fog sérülni a víz miatt a fa. Egyszerűen nem értem, miért szentségtörés hogy virágtartó lett belőle, és miért nem az, hogy laptop asztalként működik. Az asztalka lerakóként ugyanúgy sérül, hiszen használat közben ugyanúgy kopik, tehát szép lassan sérül a fa…

 7. Egyébként a laptop is “szentségtörés”, viszont így újra van funkciója, nem csak kellék. A Singer nem dísztárgy, hanem egy gyönyörűen kivitelezett használati tárgy. Így csak dísz, decor, de szerintem nem is harmonikus. Biztos vízhatlan a megoldás, de akkor sem tennék bele földet, mint egy kopott fazékba.

 8. @Pintyéné Varga Eszter: Épp a szépsége adja azt, hogy akár csak egy “kellék”, egy szimpla dísztárgy lehessen belőle. Ha viszont ennyire lesarkítjuk a dolgot, akkor azt a Singer varrógépállványnak tervezte, és semmi másnak…

 9. @zuzua: Igaz, szimpla dísztárgyként, önmagában is megállja a helyét, kár elrontani…

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics