Ötletek arra, hogy hogyan rejtsük el a TV-t

A TV általában központi helyen van egy otthonban, és a legtöbb esetben a nappali berendezése is e köré szerveződik. Azonban nem tartom valami esztétikus látványnak, ezért a Házban nem szeretném, hogy szem előtt legyen. A nap nagy részében be sincs kapcsolva, nem utolsó sorban pedig nem porosodik annyira ha elzárva tartjuk.

Jelenleg még egy régi képcsöves TV-nk van, azzal a lehetőségek kicsit korlátozottabbak, de az új Házba ezt már nem szeretném tovább vinni:)

Ajtók mögött:

tv1.jpg

tv2.jpg

tv4.jpg

tv10.jpg

Oldalazva besüllyesztve:

tv3.jpg

Képek mögött:

tv5.jpg

tv14.jpgKonzolosan:

tv6.jpg

Mennyezetből lenyitható:

tv7.jpg

Bútorba süllyesztett:

tv8.jpg

Lépcső alá rejtve:

tv9.jpg

Falból kihúzható:

tv11.jpg

Forgatható:

tv12.jpg

Kis kép mögött:

tv13.jpg

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics