2013. március 12.

Ötletek kicsi konyhához

Ma kis alapterületű konyhákhoz gyűjtöttem képeket, inspirációkat. Fontos, hogy bármennyire kicsi helyed van, akkor is tartsd szem előtt konyhatervezés szabályait, a technológiai sorrendet.

Térelválasztó üvegből, így világos és szellős marad a tér:

kicsi konyha1.jpg

kicsi konyha2.jpg

kicsi konyha3.jpg

kicsi konyha4.jpg

kicsi konyha5.jpg

kicsi konyha7.jpg

kicsi konyha8.jpg

Tetőtérhez:

kicsi konyha9.jpg

kicsi konyha10.jpg

kicsi konyha11.jpg

kicsi konyha12.jpg

Konyha szekrénybe zárva:

kicsi konyha13.jpg

kicsi konyha14.jpeg

És végül egy rossz példa. Kicsi helyiségbe ne használj élénk színt nagy felületen, mert az szűkíti a teret és a hatása vibráló, nem túl kellemes.

kicsi konyha6.jpg

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

A konyha a lakás legkötöttebb helyisége. Ahhoz hogy kényelmes legyen benne főzni – tetszik-nem tetszik – egy sor szabályt be kell tartani. 10-ből 9,5 konyha kialakítása lehetne optimálisabb az adottságait figyelembe véve.

A konyhatervezés legnagyobb buktatója a szabályok NEM ISMERETE!

Ugyanakkor van azért rugalmasság is a tervezésben, csak nagyon nem mindegy miben engedünk a csábításnak, miben kötünk kompromisszumot. Ha ügyesen egyensúlyozol, akkor egy kényelmes, egyben egyedi, stílusos konyhád lehet.

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a Konyhatervezés online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Hozzászólások

  1. Nekem tetszik az utolsó zöld. 🙂 Inkább az a baj vele, hogy nagyon telezsúfolták szekrényekkel. De ha nincs spájz, és rendesen használják a konyhát, akkor szükség is van ennyire.
    Egyébként meg a többi konyha jóval nagyobb mint az utolsó, vagy legalábbis egy légtérben van a lakás egyéb részével, és ezért sokkal szellősebbnek tűnik.
    A szekrénykonyha jó pofa még, de azért annál is kíváncsi lennék, hogy egy rendes főzést hogyan oldanak meg. Meg hol van a hűtő-mosogató.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics