2013. március 11.

Készíts húsvéti tojásfüzért egyszerűen

Vastagabb vagy vékonyabb fonalból is készíthetsz színes tojásfüzért. Szükséged lesz hozzá valamilyen ragasztóanyagra, keményítőre. Ez lehet akár tapétaragasztó, vagy háztartási keményítő, vagy készíthetsz gyorsan egy kis csirizt vízből és lisztből. Valamint kell még néhány lufi ami a formát fogja kiadni. Szerencsésebb tojásdad alakú lufit választani. A fonalat áztasd be, majd kezd el feltekerni a lufira, majd hagyd megkötni a ragasztót. Utána felfűzhetted, vagy akár egyenként lógathatod, ágakra is akaszthatod, vagy szimplán egy tálba helyezheted őket.

tojas4.jpg

tojas1.jpg

tojas3.jpg

tojas2.jpg

A forrásokat lásd a képekre kattintva. (Sajnos a nagy része már nem elérhető. 🙁 )

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics