2013. március 10.

Lánykaszobák

Nem rég fiúszobákra gyűjtöttem ötleteket, most pedig jöjjenek a lányok, ők se maradjanak ki. Használd bátran a színeket, de itt is azt javaslom, hogy inkább a kiegészítőkön, úgy vidámabb hatást érhetsz el és könnyebb követni a változásokat és a gyerek igényeit. Ne csak a rózsaszín-pink-lila vonalban gondolkodj, nem lesz kevésbé csajos, ha sárgát, pirosat, zöldet használsz 🙂

lanyszoba1.jpg

lanyszoba2.jpg

lanyszoba3.jpg

lanyszoba4.jpg

lanyszoba7.jpg

lanyszoba8.jpg

lanyszoba9.jpg

lanyszoba10.jpg

lanyszoba11.jpg

lanyszoba12.jpg

lanyszoba13.jpg

lanyszoba14.jpg

És egy fürdőszoba a végére:

lanyszoba15.jpg

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics