Papírlámpa tuning

Délelőtt barkácsáruházban és IKEA-ban jártam, délután pedig megyek esküvői dekorációt készíteni. A kettő között – ebéd helyet – kerestem pár ötletet papírlámpa dekoráláshoz, tuningolásához:

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Hozzászólások

  1. Vannak nagyon ötletesek és nem is olyan sok munka (és pénz) kivitelezni őket. Sokkal jobb egy lámpát a szobának megfelelőre átalakítani mint napokig keresgélni a megfelelő designt horror áron.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics