2012. május 25.

Egy éve ilyenkor…

alig mertem megnyomni a „publikál” gombot az első blogbejegyzés megírása után. És ma, további 293 poszttal a hátam mögött már nagyon laza csuklómozdulattal megy a dolog 🙂 A bejegyzések lassan a napi rutin részévé váltak, bár néha 1-2 kakis pelus és éhes száj közbeszól de a nap végére csak összeáll mindig.

Kíváncsi vagyok mennyi képet néztem meg az elmúlt egy év során, jó lenne egy statisztikát lehívni az agyamból. Tippelésben sosem voltam jó, de biztos százezreket, milliókat. Vagy nem?:)

Régen tanultam annyit egy év alatt, mint most. Egy teljesen új világba csöppentem bele és ugyan a jóval együtt a vele járó rosszat is megtapasztaltam párszor, de amit Tőletek kaptam az megerősített, újra és újra erőt adott a folytatáshoz.

Ma már el sem tudom képzelni az életem a blog nélkül. Ez az amit annyi ideig kerestem, ami megszüntette a bennem lévő hiányérzetet és ami által úgy érzem, rátaláltam az utamra. Tele vagyok tervekkel és ötletekkel!

Köszönöm Mindenkinek, aki eddig velem tartott. Maradjatok továbbra is, én pedig ígérem, hogy igyekszem minél változatosabb, érdekesebb és ötletesebb lenni!

F

 

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics