2012. március 12.

FürdőSZOBA

Mostanában teljesen rákattantam a szobaszerű fürdőszobákra. Sokkal kellemesebb, barátságosabb, mint a nyakig becsempézett fürdők és nem, egyáltalán nem lehetetlen dolog!

Sok vízálló tapéta létezik, max. a kád körül, zuhanynál csempézzünk kicsit. A falburkolatok is megfelelő felületkezeléssel alkalmasak vizes helyiségbe. Szintén kaphatóak vízálló festékek. Aki ódzkodik a tapétától az használjon stencilt. Szóval van lehetőségünk dögivel és nem is drágább mint egy szép csempe, sőt.

A szobaszerűség további titka a falakon kívül, hogy helyezz el sok képet a falon és egyéb dísztárgyakat. A tisztálkodószereket, sminkcuccokat pedig ne tedd ki, mint egy kirakatba, tedd szekrénybe. Ha van ablak, növény is kerülhet a fürdőbe. És ha marad egy kis hely, egy szék is jól mutat és jól is jön.

Mindig jönnek azzal, hogy víz meg pára, hát nem tudom… Nálunk nem szokott pára lenni, oké nem is fürdünk órákig gőzölgő, forró vízben. A kád és a mosdó közvetlen közelét leszámítva pedig csak 1-2 csepp vízzel találkozom.

Tény, hogy több idő ennek a kitalálása, összerakása, de nem éri meg?

képek innen

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics