2012. február 24.

Hintaszék tuning

Anna kért ötleteket, hogy hogyan tudná feldobni a déditől örökölt fa hintaszékét. Alapvetően 2 dolgot lehet tenni:

  • a bátrabbak lefesthetik: Mondhatnám, hogy ez pofon egyszerű, lecsiszolod, zsír- és portalanítod, lealapozod és lefested. De azért mindenki tudja, hogy milyen egy hintaszék… A sok-sok rudat, pálcát, esztergályozott lábat egyáltalán nem olyan könnyű és gyors dolog szépen lecsiszolni. Persze az eredmény megéri, csak légy tisztában a munka milyenségével és mennyiségével!
  • Akár fested, akár nem színes párnákkal, textilekkel is feldobhatod. Vagy csak egy takarót is rádobhatsz. Sok színes, mintás, vidám anyag közül válogathatsz pl. az Üllői úti Hobbyművész boltban, vagy bármely más patchwork anyagokat áruló üzletben. Persze ezek az anyagok nem annyira tartósak, vékony pamutok, tehát ha napi szinten használod a széket, akkor ülőpárnaként hamar elkopnak. Ennek előnye, hogy a hintaszéked gyakran megújulhat egy új huzattal. 🙂 Lakástextileket, tartósabb anyagokat jó áron vehetsz a Kenag-nál, vagy egy másik üzletükben a Nippo Drome-ban. A címeket lásd itt.

 Jöjjön néhány kép inspirációnak:

képek itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

  1. El sem tudnám dönteni, melyiket válasszam:) Gyönyörűek:)

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics