2011. október 19.

Régi ajtót NEM dobunk ki!

Guberálni menni egy másfél és egy 16 hónapos gyerekkel egyáltalán nem egyszerű! Ezt megtapasztaltam hétfőn, ugyanis lomtalanítás volt a környéken, de 10 újszülött sem tarthatott volna vissza! Így betuszkoltam a kicsit a kenguruba, a nagyot a babakocsiba és nekiindultunk. Még szerencse, hogy a babakocsinknak jó nagy alul a tárolója, de így is 3-4x kellett fordulnom, mire hazavittem minden kincset a gyerekszéktől kezdve a spanyolszótáron keresztül a régi bőröndökig…A kölykök meg hősiesen tűrték!

Illetve nem mindent vittem, mert az egyik háznál, aminek a felújítása folyamatban van, egy csomó gyönyörű régi ajtót dobtak ki. Borzasztóan fájt a szívem, mert tudtam, hogy délután már nem lesznek ott. Hiába könyörögtem Férjnek, hogy ugorjon haza a munkából egy pár ajtót hazacipelni, szerintem hülyének nézett…

Mire megjött és elvonszoltam a házhoz persze az ajtóknak hűlt helyük volt:( és be kellett érnem pár ablakkal.

És hogy miért szerettem volna régi ajtókat? Hát ezért:

Forrás

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics