2011. szeptember 30.

Elkezdődött a Design Hét

Múlt héten már írtam egy programajánlót. Ez aktuális még a mostani hétvégére is. Azonban most egy kicsit menjünk bele a Design Hét programjaiba. Kimazsoláztam a lakberendezéssel, bútorokkal kapcsolatos lehetőségeket.

 

A Nyitott stúdiók programsorozat keretében ellátogathatsz többek között a Gepetto Belsőépítészeti Stúdióba, a POS1T1ON stúdiójába, ahol a legfrissebb, eddig publikálatlan terveiket és bútoraikat mutatják be a látogatóknak. Valamint második bútorkollekciójukat külön kiállítás keretében tekinthetitek meg. A Tervhivatalban szintén legfrissebb terveiket és bútorkollekciójukat nézhetitek meg. Végül a Willbe Designhoz is bekukkanthatsz.

Kiállítások:

  • 2500 watt kiállítás + Design Brunch a Möbelkunstban, valamint jótékonysági árverés is lesz. A Design Hét alatt végig vásár is lesz, eredeti, ’50-’80-as évek közötti design bútorból válogathatsz.
  • A HANNABI bemutatja Gyönyörű Magyar névre hallgató új bútorkollekcióját.
  • A Kiscelli Múzeumban a Korszerű lakás, 1960 kiállítást nézhetitek meg, ami az Óbudai Kísérleti Lakótelepet mutatja be. Előadások és egyéb programok is kapcsolódnak a kiállításhoz.
  • MÜÜSKAPROJEKT -a megunt, kopott bútorokat öltöztetik újra, kortárs magyar dizájnerek, grafikusok munkáinak segítségével.
  • Substitute – A Tervhivatal új bútorkollekcióját mutatja be, ami szintén régi bútortöredékek újragondolása.

És még rengeteg textil, lámpa, üveg, forma, design, díjkiosztók, kiállítások, de muszáj volt húznom egy vonalat:)

Külön ajánlanám még Pecha Kucha Nightot Október 5-én, este 8-kor a Szikrában! Aki nem tudja miről van szó: „Dőlj hátra, és élvezz egy üdítő válogatást a hazai építész és designer szcéna legfrissebb munkáiból!
A Tokióból indult fergeteges Pecha Kucha Night (értsd: locsi-fecsi est) már világszerte négyszáz városban hódít, remek 20×20-as szabálya pedig – egy előadó 20 képet vetíthet egyenként 20-20 másodpercig – az ütős és pörgős előadások garanciája.
Részvételi díj: 1.500 Ft (1 db italkupont tartalmaz)”.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics