2011. augusztus 23.

Lomtalanítás a nagyinál…

Hétvégén a nagymamámnál jártunk, ahol nagy selejtezés-pakolás-lomtalanítás folyt. Annak ellenére, hogy sok mindent – férj szerint lomokat – gyűjtögetek és összevásárolok, a selejtezésben kegyetlen és kőkemény vagyok! Mindennek mennie kell, amiről úgy vélem soha a büdös életben nem fog értéket képviselni (a számomra).

Egyébként hihetetlen, hogy a nagyik miket össze nem gyűjtögetnek, remélem én nem ilyen leszek:) Találtunk például kb 100 db befőttesüveg tetőt, üveg nélkül, kb. 4 darab telefont, és ugyanennyi konyhai robotgépet. Vagy pl. a ti nagyitok is elteszi szépen összehajtogatva azokat a papírokat, amibe a hentes a felvágottat adja? 

Sajnos kénytelen voltam kiszanálni számtalan gusztustalan kis köcsögöt, vázát, tálakat… Ezekért kicsit fájt a szívem, mert némi átalakítással ki lehetett volna hozni belőlük valami jót is, de rengeteg ilyen volt… A zámbójimmy kazetták, sastaps lemezek és a nagyapám kiváló dolgozó kitüntetései pedig a vaterán fogják végezni, mivel ezeket kidobni mégsem akartam…

Ez egy öreg mérleg, kb 15 kilós, alig látni a kijelzőjét de halál pontosan működik! Rajta só-bors-pirospaprika tartó, kiskoromban imádtam!

A teáskancsóba virág kerül. A piros virágtartót az utolsó pillanatban menekítettem meg, mert a tesóm ki akarta dobni! A régi konyhai mérleg, szintén virágtartóként fogja végezni.

Találtunk egy halom régi evőeszközt, ezekkel még nincs tervem…

A pöttyöslabdát szorongató fiatalember a festett fotón apukám, ö természetesen kikerül a falra! A tálak és a díszkanalak pedig szintén gyermekkorom emlékei, nem lehetett kidobni.

A lényeg, hogy menjetek a nagyihoz turkálni!

 

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics