2011. augusztus 19.

Bútortuning – JÁTÉK!

Sok szó esik a blogon régi bútorok más kontextusba helyezéséről, átalakításáról, felújításáról. Egy régi darab feltuningolásához szükség van valamilyen csiszoló eszközre és festékre. A lehetőségek végtelenek, antikolhatsz, stencilezhetsz… Judit csipkével díszített, vagy szegecselhetsz is, mint a Kicsi Ház akciójában láthatod.

Néhány ötlet:

És mi az a bútorokon, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy tökéletes legyen az összhatás? Hát persze, hogy a fogantyúk!!!

És mire lehet még használni őket, azon kívül, hogy feldobod vele a kommersz konyhabútort, beépített szekrény, stb.?

És hol szerzed be itthon? Eddig kb. sehol… Most viszont a Boróka Otthonbolt új webshopot indított, ahol több száz!!! féle fogantyú közül válogathatsz! Az üzletben is jó párat megtekinthetsz a kerámiacsodák közül, valamint a Bútortuning.hu facebook oldalán is értesülhetsz a legfrissebb infókról.

JÁTÉK!

A nyeremény egy 6000 Ft értékű vásárlási utalvány a diylakberendezes.hu webáruház jóvoltából. A játék 2011. augusztus 19-25-ig tart.

A következőket kell tenned:

1. Légy tagja a Bútortuning.hu facebook oldalának itt.

2. Légy tagja az OtthonKommandó facebook oldalának itt.

3. oszd meg ezt a posztot az üzenőfaladon (a poszt végén a megosztásra kattintva).

4. Válaszd ki a webáruház kínálatából a neked legjobban tetsző fogantyút és a képet/linket a neveddel együtt küldd el az [email protected] címre.

5. BÓNUSZ! A webshopba az első 50 regisztráló egy 20% kedvezményre jogosító kupont kap személyes fiókjába. Érdemes regisztrálni!

Fontos! a sorsoláson csak az vesz részt, aki minden feltételt teljesít. A nevedet mindenképp írd bele az e-mailbe, mert a [email protected]ól nem derül ki, hogy ki vagy!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics