2011. július 29.

Megérkeztek!!!

Hozott a postás 3 db hatalmas nagy dobozt. Alig vártam, hogy kicsomagoljam őket és jól megtapogathassam újdonsült szerzeményeimet.

Összesen 21 fiók érkezett, más méretűek, más mélységűek, szóval elég összevissza vannak, egyesek nagyon rossz állapotban.

Eddig egyszerű volt, úgy kb. láttam a lelki szemeim előtt egy bútort, hogy mi lesz belőlük. Most viszont, hogy konkrétumok vannak, kissé elakadtam.

Kezdjük ott, hogy mi legyen magukkal a fiókokkal? Csak csiszoljam le, amennyire lehet hagyjam meg az eredeti festéket rajtuk? Vagy hőlégfúvóval szedjek le mindent kíméletlenül, hogy aztán újrafessem, antikoljam egységesre az egészet?

Aztán ott van a bútor megtervezése… 21 fiók, más méretek, más mélység. A mélyeket kurtítsam meg? Tervezzek bele a fiókokon kívül más részt is? És legyen lábazata, valamilyen szép profilja, vagy ne? Milyen legyen a lába?És egyáltalán, hogy lesz ebből egy kerek egész?

Egyszóval elakadtam, remélem ha alszom rá 1-2-t, akkor megjön az ihlet is.

UPDATE!

A fiókok végül a konyhánkban végezték 🙂 

 

Összeszedtem pár bútort inspirációnak, nézegessétek ti is, mert szépek. Plusz minden ötletet, javaslatot szívesen fogadok!

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics