2011. július 12.

Káptalantóti – Liliomkert piac

Ahogy megjött a nagy meleg, én is visszatértem a Balatonról a városba. Őszintén szólva annyira nem bántam, hogy a pihenés alatt csak 20-22 fok volt, így legalább lehetett jönni-menni.

A vasárnap reggelt vártam a legjobban, irány a Káli medence, Káptalantóti. Amúgy is különös vonzalmat érzek a Káli medence iránt, amolyan hazaértem érzés…

Harmathy Ildikó 3 éve indította el piacát és én már két éve el szeretnék jutni oda! Végre sikerült! Igazi piac, helyi termelőkkel, házi készítésű finomságokkal és sok minden mással. Kicsit mintha mára kinőtte volna magát, rengeteg ember volt, és a parkolás is nehézségekbe ütközött az elején. Számíts arra, hogy ez a művelet úgy röpke fél órát vesz igénybe, és akkor nem leszel idegbeteg! 

Mi van a piacon? Mondhatnám minden: házi sajt, házi kolbász, egyéb húsfélék, házi sütik, kenyerek, befőtt, méz, virágok, fűszernövények, zöldség, gyümölcs, kézművesek, régiségek, étel-ital,gyerekeknek kisállat-simogató, pónilovaglás, élőzene, egyszóval igazi piaci hangulat. Mindemellett pedig érdemes kicsit szemügyre venni a környezetet is, az eldugott zegzugokban csupa hangulatos dolgot fedezhetsz fel.

Ha a Balatonnál jársz, főleg ha az északi parton, akkor nem hagyhatod ki ezt a programot! Most már nem csak vasárnap, de péntek délután 5-től is van piac!

Én is szereztem ott pár dolgot. A finom sajtok, gyümölcsök mellett rábukkantam valamire, amit már nagyon nagyon régóta kerestem!!! Kíváncsi vagy mi az?:)

Az összes piacon készült képet feltöltöm a facebookra, ott lehet tovább gyönyörködni!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics