Csempé(s)zkedő

Tegnap elmerültem a Metro csempékben. Alaposan körbejártam a témát, és ugyan lehet már itthon is kapni 1-2 helyen, közel sem olyan a választék, mint külföldön.

A nevét onnan kapta, hogy eredetileg a metró lejáratokat, állomásokat csempézték ilyenekkel az 1920-as, ’30-as években. Párizsban, N.Y.-ban ma is megvannak, biztos máshol is akad. Jellemzője a téglalap forma, illetve, hogy a felülete nem sík.

N.Y. metro

 

Elsőre nekem kicsit „intézményes” hangulata van, de csak elsőre! Tud valami olyasmit, amit kevés csempe: mindenféle stílushoz passzol.

klasszikus fehér:

 

 

 

zölden:

 

 

 

 

 

csajosan:

 

színesen:

 

feketén:

Itthon én csak kevés félét találtam: fehéret, feketét, pirosat, krémszínűt… Ha szeretnél üvegből, vagy színeset, vagy bordűrt, stb. akkor külföldről kell rendelned. Legtöbb cég amiket találtam angol, jó nagy választékkal. Innen tudom, hogy szállítanak ide. Itt hatalmas a választék.

 

képek innen innen innen innen innen

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics