2011. június 10.

Még mindig egy kis mellékhelyiség

Maradnék egy kicsit a mellékhelyiségeknél, mert miközben a tegnapi klotyó-poszthoz kerestem a képeket, egyéb csodás dolgokra is bukkantam.

Az egyik szemem nevet, a másik viszont sír, mert itthon miért nem lehet ilyeneket kapni? Én például évek óta keresgélek lábas kádat, de a hazai kínálatban van kb. kétféle típus, nem szép lábakkal. És ezek is igen ritkán bukkannak fel. A régi WC-kről meg mosdókról már nem is beszélve…

Na persze ezek nem olcsó dolgok, a középár kategóriában lehet már találni szépeket, de a különleges daraboknál határ a csillagos ég.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics