2011. június 08.

Ahová a király is gyalog jár…

Ha azt mondom WC, akkor valami ilyesmi juthat az eszedbe:

Ez általában a lakás legkisebb helyisége, és nem is szokás sok időt fordítani a kialakítására. A WC „lakberendezése” általában kimerül abban, hogy milyen csempe legyen benne. De tényleg ennyire mellékes ez a helyiség?

Nem kell sok pénz ahhoz, hogy kicsit feldobd a klotyódat, néhány jó ötlet elég, de ha a szokásos WC kiegészítőkre kicsit többet áldozol, és nem a 400 forintos műanyag IKEA-s WC kefét veszed meg, akkor még jobb a hatás.

Néhány példa a világhálóról:

Itt ne a vintage wc-t nézd – bár az is szuper – hanem a körítést: tapéta, képek a falon, egyéb kiegészítő, igazi kis szoba. Szuper! És semmivel se kerül többe, mint a csempe, sőt. Nyugodtan kerülhet tapéta a wc-be, de azért legyen mosható, tisztítható fajta, vagy kend le falfénnyel.

Akiknek nem ajánlom: kisgyerekeseknek, ahol fennáll a veszélye, hogy a falra kézlenyomatok, vagy kakarajzok kerülnek. Valamint alkohollal ismerkedő kamaszoknál sem biztos, hogy optimális. Egyszerű és nagyszerű. Kevés szín, 1-2 kiegészítő, mégis tökéletes.

 

Ha már polc, akkor egy másik példa: az „over toilet shelf”, bocs de normális magyar kifejezést nem találtam rá. Szóval ez a WC tartály körüli polc mindenféle stílusban, anyagban megtalálható. Egyszerű szerkezet, fából asztalossal is elkészíttetheted.

 

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics