Megjelenési lehetőségek

Az oldalamon számos lehetőség van megjelenésre. Az elmúlt 6 évben több nagy céggel és ügynökséggel dolgoztam együtt, a PR cikktől kezdve nagyszabású kampányokig. Csak, hogy néhányat említsek, a teljesség igénye nélkül: Robert Bosch Kft., Velux, Knauf Insulation, Ariston, IKEA, Főtáv, OLX.hu, Jófogás, KIKA, Dulux, Trilak, Zepter…

Ha saját vállalkozásod, kisebb céged van, akkor is jó helyen jársz, kifejezetten fontosnak tartom, hogy megismertessem az emberekkel a hazai cégeket, beszerzési helyeket és designereket. Néhány példa, akikről már írtam: ArtKraft, Bútoraim.hu, Bazi Bazár, MOZA, Amikor Galéria, Képáruház.hu, NK Design, Vintage Bazaar, Antik Sziget, stb.

Számokban:

Az oldal látogatottsági adatai:  havi 150-200.000 oldalletöltés, 80-100.000 egyedi látogató. A bloghoz tartozik egy 73.000 fős Facebook oldal. Továbbá használom a Youtube-ot, az Instagramot és a Pinterestet is. Valamint van egy 6.000 fő feletti hírlevél listám.

A lehetőségekről részletesebben:

PR cikk – Kizárólag lakberendezés vagy ehhez szorosan kapcsolódó témában vállalok cikkeket. Ezeket szeretem személyes hangvételben megírni, tapasztalatom szerint az olvasók is jobban befogadják. Lehetőség van bazár jellegű összeállításokra, terméktesztelésre és DIY anyag elkészítésére is.

Bannerek – Az oldalon több lehetőség is van bannereket elhelyezni, ezek kizárólag a blog oldalain jelennek meg, a többi menüpont alatt nem.

  • Fejléc alatt: a bloggal kapcsolatos összes oldalon megjelenik, a főoldalon, ha lapozunk, ha konkrét blogbejegyzésre vagy címkére, kategóriára kattintunk.
  • Standard banner az első két blogbejegyzés között: nem csak a főoldalon jelenik meg, de az összes oldalon, ha lapozunk a blogon.
  • Oldalsáv banner: az összes bloggal kapcsolatos oldalon megjelenik, mint a fejléc alatti
  • Blogszponzoráció: szintén az összes bloggal kapcsolatos oldalon megjelenik.

Az alábbi képeken láthatod az elhelyezéseket és a méreteket:

Beszerzési helyek – Mivel állandó jelleggel kapok olyan kérdéseket, hogy mit hol lehet beszerezni, mondjak jó boltokat, ezért szeretnék az olvasók, érdeklődők számára egy olyan helyet biztosítani, ahol megtalálják a legjobb üzleteket, beszerzési helyeket. A képes megjelenés egy rövid leírással és linkkel közvetlen az oldalra visz, ez alatt pedig tematikusan is kereshetnek az olvasók. A releváns kategóriákba automatikusan bekerülnek a cégek, üzletek.

Hírlevél – jelenleg egy 6.000 fő feletti listám van, amelyen rendszeresen kommunikálok. A hírlevélben való megjelenést kizárólag a csomagajánlaton belül tudom biztosítani, külön nem.

Közösségi média – A Facebook oldalamon is megjelenhetnek posztok, ezek szintén csomagon belül érhetőek el, önállóan nem tudom biztosítani. Ezen kívül nyereményjátékok lebonyolítását is vállalom.

Videó – Lehetőség van videó készítésére is, ez megjelenik a youtube csatornámon, illetve felkerül ide az oldalra, a videók menüpont alá is. Egyedi megállapodás alapján megosztom a FB oldalon, blogon, hírlevélen is.

 

A fentiekből egyedi csomagajánlatok összeállítására is lehetőség van. Árajánlatért keress bátran a ditta@otthonkommando.hu e-mail címen.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics