Beszerzési helyek

Tolerián Antik

Tolerián Antik


2600 Vác, Naszály út 18.
Megnézem az oldalt > >
Antikvitásunk több mint 15 éve fogadja szeretettel vásárlóit Magyarország egyik legnagyobb kereskedésében, a Dunakanyar szívében, Vácon, közel 3000 négyzetméteren. Látogatóink üzletünkben autentikus környezetben különböző nemzetiségű, korú és stílusú lakberendezési tárgyak között válogathatnak, megtalálhatóak a klasszikus antik régiségek mellett, új, felújított, régiesített bútorok, lakberendezési tárgyak, dekorációs termékek. Cégünk kis- és nagykereskedelem mellett bérbeadással is foglalkozik, így antikvitásunk közkedvelt Magyarország legtöbb filmes és színházi berendezője között, ezért termékeink fellelhetőek több nagy sikerű produkcióban is. Termékeinket igen széles körben szerezzük be, rendszeresen érkeznek hozzánk szerte Európából és persze hazánkból is, így termékkínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabokat.
Látogasson el hozzánk bizalommal, nem fog csalódni!

VELUX Magyarország bemutatóterem

VELUX Magyarország bemutatóterem


1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.
Megnézem az oldalt > >
Cégünk több, mint 30 éve van jelen Magyarországon. Piacvezető tetőtéri ablak gyártóként teremtünk kellemesebb lakókörnyezetet napfénnyel és friss levegővel.
Termékeink összeforrtak a minőség és időtállóság fogalmával.
A VELUX tetőtéri árnyékolókat a www.veluxshop.hu webáruházban is megrendelheti.

Győződjön meg termékeink előnyeiről személyesen!
Szeretettel várjuk Önt az ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkező VELUX bemutatóteremben az alábbi szolgáltatásokkal:
• Tetőtéri ablakok, tetőtéri ablak árnyékolók, fénycsatornák, hőszigetelt felülvilágítók megtekintése és kipróbálása
• Szakmai információ termékeinkről, prospektusok, színminták
• Ingyenes tervkonzultáció
• Tetőtéri ablakra árnyékolók rendelése
• VELUX kereskedő és tetőtéri ablak beépítő ajánlása
• Alkatrész rendelés
Látogasson el a VELUX bemutatóterembe!

concrete by GIACOTTI

concrete by GIACOTTIMegnézem az oldalt > >
Építészeti, belsőépítészeti látszóbeton burkolatok, pultok, szaniterek gyártása egyedi megrendelések alapján.

Újfürdő fürdőszobaszalon

Újfürdő fürdőszobaszalon


1132 Budapest, Hegedűs Gyula utca 83-85. Cézár ház
Megnézem az oldalt > >
A szalon egyéni, családi vállalkozásként indult 1989-ben, és köszönhetően Ügyfeleinek mára már egy olyan egyedülálló szolgáltatást nyújtunk vállalkozásunkkal, ami végigkíséri Vásárlóinkat a kezdeti tervezéstől, egészen a kivitelezésig, a megvalósításig.
Szalonunkban minden Ügyfél családtag. Kellemes környezetben feledtetjük el a kivitelezéssel járó procedúrákat, egyedi terveinkkel és termékeinkkel pedig egy álomfürdőszobát varázsolunk kedves Vásárlóink otthonába. Helyszínen felmérjük, szalonunkban egy finom kávé mellett közösen megtervezzük, tapasztalt szakembereink pedig kivitelezik, megépítik a fürdőszobáját.
Az Újfürdővel igazán egyszerű, élmény a felújítás. A bútortól, a szaniterekig, a legújabb kiegészítőkön át mindent egy helyen talál meg üzletünkben.

Pappszauna

Pappszauna


4069 Egyek, Erzsébet utca 86.
Megnézem az oldalt > >
Szauna és komplett wellness építés
A Pappszauna Kft. fő tevékenysége -ahogyan azt a neve is elárulja- az egyedi szauna gyártás. Cégünk a mai igényeknek megfelelően teljesedett ki wellness egységek terén. Mindent megtalál nálunk, finn szauna, infra szauna, kombinált szauna, gőzkabin, sóbarlang, kültéri wellness házak, medence, épített, illetve mobil jakuzzik. Webshopunknak köszönhetően kiegészítőkkel is tudunk szolgálni. A wellness széles körében kiterjedt tevékenységi körünknek, valamint felkészült, több éves tapasztalattal rendelkező szakembereinknek köszönhetően komplett wellness kivitelezést is vállalunk. Megtervezzük és megvalósítjuk azt, amit Ön megálmodott. Készséggel állunk rendelkezésére. Látogasson el honlapunkra: http://www.pappwellness.hu/

NEOLITH kerámia

NEOLITH kerámia


2083 Solymár, Külső Bécsi út 22.
Megnézem az oldalt > >
A jelenkor anyagai
A NEOLITH kerámia anyagok különlegessége, hogy anyagrendszerként lehet alkalmazni egy ház, lakás összes felületén, kül-és beltéren egyaránt. Végigvihető akár ugyanaz a szín vagy minta az egész házon, különböző vastagságok alkalmazásával úgy, hogy soha nem kell vastagabb anyagot vásárolni, mint ami feltétlenül szükséges a felület kialakításához.
Felmerülhet a kérdés, hogy is van ez pontosan?
A válasz az 5 különböző vastagságban, a 10 féle lap illetve tábla méretben, a 4 féle felületben és a remek fizikai paraméterekben rejlik, nem elfeledkezve a 45 színről, melyek között még 3D-s felület is található.
Javaslatunk az anyagok felhasználhatóságára, a teljesség igénye nélkül:
– falburkolat kül-és beltérre
– padlóburkolat kül-és beltérre
– lépcsők kül-és beltérre
– konyhapultok kül-és beltérre
– kandalló borítások kül-és beltérre
– bútorok frontjaként kül-és beltérre
– asztallapnak kül-és beltérre
– homlokzatburkolatnak ragasztva és átszellőztetve stb.
Minden felületre a lehető legvékonyabb kerámia használható, nem kell tehát vastag anyagot venni fölöslegesen. Függőleges felületre elegendő lehet pl. a 3+ mm vastag anyag, padlóra a 6 mm vastag, míg egyedi felületekre, a 6-12-20 mm vastagság, de gyakorlatilag a hajlításon kívül bármi kivitelezhető.
Az NEOLITH kerámia anyagok 100%-ban természetes anyagokból készülnek, karcállóak, savállóak, lúgállóak, bírják az ipari tisztítószereket is. Hőállóságuk 1200 fok és 10 év gyári felület garancia jár az anyagokhoz!
Az anyagok méretre gyártva, komplett szolgáltatással (felmérés- gyártás- építés) vagy egész táblában is vásárolhatók, nincs vásárlási limit tehát, annyit vesz mindenki, amennyire szüksége van.

AMFI Prémium Home

AMFI Prémium Home


1036 Budapest, Pacsirtamező utca 1.
Megnézem az oldalt > >
Az óbudai Amfiteátrummal szemben lévő AMFI bemutatótermünkben nem kifejezetten ókori konyhákat forgalmazunk, inkább a minimál stílusú német Ballerina konyhákra vagyunk büszkék. A matt és magasfényű modern bútorok mellet megtalálhatod a most divatos vintage/provance konyhákat, vagy a furnérozott felületeket is.
3D látványtervet készítünk bármilyen egyedi méretre.
Ha a konyhád átfolyik a nappaliba, folytatódhat ugyanolyan, vagy hasonló szobabútorral, sőt a gardróbot és fürdőszoba bútort is megoldjuk. Teljes körű szolgáltatásunk része felméréssel, szállítással, szereléssel értendő, bármilyen márkájú konyhagép ajánlattal együtt. Te csak elmondod az elképzeléseidet, mi teszünk bele némi energiát és sok-sok ötleted, szakmai tapasztalatot. A végén már csak fizetned kell.
Konyhapultként választhatod nálunk a Neolith, Technistone, Corian, vagy hagyományos pult felületeket. Hátfalként szívesen ajánljuk a színes képeket edzett üvegre égetve.
Na és jól tud mutatni a konyhában egy Artisan Kitchenaid robot, amit bármilyen színben megvásárolhatsz az AMFI Prémium Home-ban.

Many-Deco

Many-Deco


1081 Budapest, Népszínház u. 12.
Megnézem az oldalt > >
A Many-Deco Kft. azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon képviseletet biztosítson Észak-Olaszország egyik legjelentősebb kilincsgyártója számára.
Kínálatunk hihetetlenül széles skálán, kedvező áron, az alumínium típusoktól kezdve a közép és legfelső minőséget képviselő kategóriáig minden igényt ki tudunk elégíteni, beleértve az egyedi típusok legyártását. Jelenleg az alábbi termékeket tudjuk folyamatos gyártás mellett biztosítani:
• ajtó és ablakkilincsek 17 különböző felületkezeléssel
• ajtógombok és ajtóhúzók, tolóajtóhúzók
• komplett kínálat kiegészítőkből (ajtókilincs tartozékok, zártakarók, WC zárak, kopogtatók, levélbedobók… stb.)
• bútorgombok és bútorfogantyúk
• porcelán termékek
• piktogramok, házszámok, betűk
• fogasok, kalaptartók
• antik bútorveretek
• küszöbsínek, élvédők egyedi méretre gyártásra
• egyedi öntések, régi réz termékek felújítása

Betatherm

Betatherm


1222 Budapest, Háros u. 12.
Megnézem az oldalt > >
Design radiátorok
Az elmúlt évek alatt nem csak a hazai piacon vált a „Betatherm brand” széles körben ismertté, hanem termékeinket az Uniós országokon kívül Svájcba és Japánba is exportáljuk.
Fejlesztési alapelveink közé tartozik, hogy a hőigény biztosításán túl a radiátornak belsőépítészeti elemként is funkcionálnia kell. A környezet színvilágába illeszkedő, térelválasztó elemként is elhelyezhető, könnyen tisztán tartható radiátorok bútordarabként is szolgálnak. Termékeink között található fürdőszobába, konyhába, közlekedőhelyiségekbe, valamint lakószobába való radiátor is.
Termékeinket kizárólag szavatolt minőségű acél alapanyagokból gyártjuk. Termékeinken nincsenek sérülést okozó kiálló sarkok és élek. A gyártás során nem használunk egészségre ártalmas anyagokat és technológiákat. Az előkészített felületre, környezetbarát elektrosztatikus technológiával felvitt porlakk, a beégetés után tartós műanyag bevonatot képez, amely ellenáll a tisztító és fertőtlenítő szerek hatásainak, ezáltal egészségügyi és gyermek intézményekbe való felhasználásra is alkalmas.

Otti Manufactura

Otti Manufactura


8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 14.
Megnézem az oldalt > >
Az Otti Manufactura Kft. egy olyan magyar burkolatgyártó cég, amely egyedülálló betontechnológiával gyártja a minőségi és értékálló burkolatot. Ön mindent megtalál nálunk, ami a házát öltözteti. Főbb termékeink: Teraszburkolatok, egyedi térkövek, lábazati-homlokzati burkolatok, fedkövek, lépcsőlapok, beltéri burkolatok, lisztellók, kandallóelemek, falikutak és egyéb kiegészítők pl.: lámpák. A megfelelő burkolat kiválasztásában, burkolási tanácsadásban, és szakember közvetítésében is segítünk. Tervezünk is! Legyen szó teljes körű belsőépítészeti tervezésről, vagy csupán egy szép, igényes burkolat megtervezéséről, készséggel állunk rendelkezésére!
Látogasson el honlapunkra, vagy személyesen bemutatótermünkbe!

Home Design

Home Design


1126 Budapest, Márvány utca 46.
Megnézem az oldalt > >
A XII. kerület legnagyobb tapéta, függöny és bútorszövet kollekciója találhat üzletünkben. Minőségi szőnyeg és padlószőnyeg választékunk is rendkívül széles. A Designers Guild legújabb budai bemutatóterme vagyunk.
Kompletten vállaljuk lakások, házak, irodák, közületi épületek függönyözését, tapétázását, árnyékolását, szőnyegezését. Lakberendezőink előre megbeszélt időpontban üzletünkben vagy otthonukban kedvező áron megtervezik

MOZA cementlap manufaktúra

MOZA cementlap manufaktúra


1088 Budapest, Gutenberg tér 2. (Bejárat a Kőfaragó utca felől)
Megnézem az oldalt > >
A hazai manufaktúrát Kauker Szilvi, iparművész alapította. A cement és mozaiklapok kézzel készülnek, hagyományos technikával. A cementlapjaidat Te is megtervezheted az oldalon található szimulátor segítségével, de egyedi és új minták gyártására is van lehetőség.

KREM-home Lakberendezés

KREM-home Lakberendezés


1056 Budapest, Szarka u. 6.
Megnézem az oldalt > >
Handmade: kézzel festett bútorok, egyedi dekorációs kellékek, különleges, tartós virágdekorációk, térelemek, amitől a lakás otthonná válik.
A saját elképzelésed alapján átfestjük, átalakítjuk kedvenc bútorod.
Enteriőr Styling: otthonrendezési tanácsadás
Felfrissítjük otthonod. Konkrét kérdésedre, problémádra adunk gyors megoldást.
Üzlettér transzformálás és Kirakat Stop
Vevőközpontú, egyedi hangulatú üzlettér kialakítás.
Havonta megújuló, figyelemfelkeltő üzletkép – kirakatrendezés.

Ódon-Fon Antiques

Ódon-Fon Antiques


2600 Vác, Balassagyarmati út 2.
Megnézem az oldalt > >
Cégünk 2002-ben alakult, de immár 20-21 éves tapasztalattal rendelkezünk a régiségek világában. Ritkaságokat és régiségeket- főként kuriózumokat- kínálunk széles választékban, nosztalgiát kedvelő vásárlóink részére.
Nagykereskedelmi egységünk Vácott található, Budapesttől 40 km-re.
Repertoárunk jóval nagyobb, mint amit fellel a weboldalunkon, hiszen kínálatunk állandóan bővül és változik.
Bőséges árukínálatunk nagy részét Magyarországon gyűjtjük össze, kisebbik részét importáljuk szerte Európából. Árucikkeink válogatott állapotú tárgyakból tevődnek össze.
Főbb profilunkat az alábbi tárgykörök teszik ki: antik régi bútorok, órák, festmények, kerti és lakberendezési tárgyak, egyéb népi és polgári dísz- és használati tárgyak, eszközök. Ezen tárgyak megtalálhatóak váci raktáráruházunkban.
Tevékenységi körünkbe tartozik az export is.

Farrow&Ball Hungary

Farrow&Ball Hungary


1051 Budapest, Aulich u. 3. (A Bambuszmánia üzlet emeletén)
Megnézem az oldalt > >
Különleges tapéták és festékek az angol Farrow & Ball gyártótól. Minden termék környezetbarát technológiával és magas minőségben készül hagyományos gyártási eljárással. A színei egyediek és más festékből nem keverhetőek ki, csak természetes anyagokat, pigmenteket tartalmaznak.

Bazi Bazár

Bazi Bazár


1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Megnézem az oldalt > >
Bolondulsz a vintage lakberendezésért? Kukkants be hozzánk! Felújított régiségekkel és múltidéző újdonságokkal várunk a Bálna gyomrában!
Ismered azt a bizsergető, mámoros érzést, amikor valami fantasztikus kincsre bukkansz? Egy ódon komód minden szeglete mesél, sokszor azonban vannak tárgyak, amik nehezebben adják magukat. Elő kell csalogatnunk belőlük a történetüket.
Az évek során a kincsek felkutatása igazi missziónkká vált. Megtanultuk, hogy a képzelet az, ami egyedit alkot és minden tárgynak saját lelket ad – legyen az apró, vagy robusztus, antik vagy frissen fabrikált. Legfontosabb küldetésünk, hogy egyetlen megkopott bútort, megunt kiegészítőt se kelljen kidobni, inkább találjuk meg azt az ötletes megoldást, amivel még sok-sok éven keresztül örömet okozhatnak. Ebből a filozófiából csakhamar egy megállás nélkül bővülő, ezerszínű termékpaletta született, a zegzugos bazári hangulatnak pedig ma már a budapesti Bálna bevásárlóközpont ad otthont. A Bazi Bazárban az anyagot tisztelve szeretnénk mindig valami újat álmodni: vagányságot a hokedlibe, humort egy múlt századi zsúrkocsiba, édes nosztalgiát a képkeretekbe. Folyamatosan gyarapodó kínálatunk fajsúlyosabb darabjai 2016-tól a bazibazar.hu webshopon keresztül online is megkaparinthatók, az apróbb csetreszekért viszont érdemes bekukkantani hozzánk a Bálna piacterére – akár vasárnap is!

Art&Design Lakberendezés

Art&Design Lakberendezés


1139 Budapest Röppentyű utca 73/a 1em. 113-as kapucsengő
Megnézem az oldalt > >
Cégünk, az ART&DESIGN – amint azt a neve is tükrözi – teljes körű lakberendezés és tanácsadás, illetve design tervezéssel foglalkozik. Mivel napjainkban igencsak nagy az igény a tervezésére és kivitelezésére, így minden szegmenst lefedő szolgáltatás csomagokkal szeretnénk kedveskedni leendő Ügyfeleinknek. Az Art& Design Lakberendezési Stúdió az Arrital olasz konyhabútorok hivatalos magyarországi forgalmazója!

BaraStone

BaraStone


2146 Mogyoród, Napraforgó utca 1720/29
Megnézem az oldalt > >
A BaraStone által gyártott kőtermékek (konyhapultok, mosdópultok, kőmosdók, ablakpárkányok), természetes kőburkolatok, kandallók, kemencék saját design vagy egyéni megrendelés alapján, több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal készülnek.

Endrédi Design

Endrédi Design


2531 Tokod, Táti úti Ipartelep
Megnézem az oldalt > >
Az Endrédi Design korábban Endrédi Antikvitás néven működött. Névváltásunkat az indokolta, hogy már nemcsak antik bútorok értékesítésével foglalkozunk, hanem egy új irányvonal meghonosítását szeretnénk elérni a magyar piacon: kézzel festett antik bútorainkon egyedi motívumok, tájképek, portrék kapnak helyet. A meglepő társítások a színhasználatban is jellemzőek: nem félünk pinkre festeni egy komódot, vagy egy régi rádiót.
Filozófiánk, hogy szembemenjünk a tömeggyártással, és újra előtérbe helyezzük a kézzel készített bútorok szeretetét. Hisszük, hogy az antik és vintage bútorok egy új esztétikai esélyt adnak a mai, modern enteriőrök sikeréhez. Célunk, hogy az általunk gondosan kezelt gyűjtemény minden egyes darabja megtalálja gazdáját.

artKRAFT

artKRAFT


1111 Budapest, Budafoki út 70.
Megnézem az oldalt > >
Itt minden tárgynak története van. Igazi kincsesbánya a rusztikus, vintage és ipari hangulat kedvelőinek. A bútorok és dekorációk között vannak eredeti állapotúak, felújítottak és ötletesen újragondolt, egyedi darabok is.
Még több üzlet

Ajándék, dekoráció, kiegészítő


Antik, régiség, bolhapiac


Barkács, szerszám, építőanyag


Burkolat, csap, szaniter


Bútor


Festék, textil, szőnyeg, tapéta


Gépészet, kandalló


Gyerek


Kert


Konyha, háztartási gép


Kreatív-hobbi


Lámpa, világítás


Nyílászárók


Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics