Beszerzési helyek

Many-Deco Kft.

Many-Deco Kft.


1081 Budapest, Népszínház u. 12.
Megnézem az oldalt > >
A Many-Deco Kft. azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon képviseletet biztosítson Észak-Olaszország egyik legjelentősebb kilincsgyártója számára.
Kínálatunk hihetetlenül széles skálán, kedvező áron, az alumínium típusoktól kezdve a közép és legfelső minőséget képviselő kategóriáig minden igényt ki tudunk elégíteni, beleértve az egyedi típusok legyártását. Jelenleg az alábbi termékeket tudjuk folyamatos gyártás mellett biztosítani:
• ajtó és ablakkilincsek 17 különböző felületkezeléssel
• ajtógombok és ajtóhúzók, tolóajtóhúzók
• komplett kínálat kiegészítőkből (ajtókilincs tartozékok, zártakarók, WC zárak, kopogtatók, levélbedobók… stb.)
• bútorgombok és bútorfogantyúk
• porcelán termékek
• piktogramok, házszámok, betűk
• fogasok, kalaptartók
• antik bútorveretek
• küszöbsínek, élvédők egyedi méretre gyártásra
• egyedi öntések, régi réz termékek felújítása

Betatherm Kft.

Betatherm Kft.


1222 Budapest, Háros u. 12.
Megnézem az oldalt > >
Design radiátorok
Az elmúlt évek alatt nem csak a hazai piacon vált a „Betatherm brand” széles körben ismertté, hanem termékeinket az Uniós országokon kívül Svájcba és Japánba is exportáljuk.
Fejlesztési alapelveink közé tartozik, hogy a hőigény biztosításán túl a radiátornak belsőépítészeti elemként is funkcionálnia kell. A környezet színvilágába illeszkedő, térelválasztó elemként is elhelyezhető, könnyen tisztán tartható radiátorok bútordarabként is szolgálnak. Termékeink között található fürdőszobába, konyhába, közlekedőhelyiségekbe, valamint lakószobába való radiátor is.
Termékeinket kizárólag szavatolt minőségű acél alapanyagokból gyártjuk. Termékeinken nincsenek sérülést okozó kiálló sarkok és élek. A gyártás során nem használunk egészségre ártalmas anyagokat és technológiákat. Az előkészített felületre, környezetbarát elektrosztatikus technológiával felvitt porlakk, a beégetés után tartós műanyag bevonatot képez, amely ellenáll a tisztító és fertőtlenítő szerek hatásainak, ezáltal egészségügyi és gyermek intézményekbe való felhasználásra is alkalmas.

Otti Manufactura

Otti Manufactura


8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 14.
Megnézem az oldalt > >
Az Otti Manufactura Kft. egy olyan magyar burkolatgyártó cég, amely egyedülálló betontechnológiával gyártja a minőségi és értékálló burkolatot. Ön mindent megtalál nálunk, ami a házát öltözteti. Főbb termékeink: Teraszburkolatok, egyedi térkövek, lábazati-homlokzati burkolatok, fedkövek, lépcsőlapok, beltéri burkolatok, lisztellók, kandallóelemek, falikutak és egyéb kiegészítők pl.: lámpák. A megfelelő burkolat kiválasztásában, burkolási tanácsadásban, és szakember közvetítésében is segítünk. Tervezünk is! Legyen szó teljes körű belsőépítészeti tervezésről, vagy csupán egy szép, igényes burkolat megtervezéséről, készséggel állunk rendelkezésére!
Látogasson el honlapunkra, vagy személyesen bemutatótermünkbe!

Home Design

Home Design


1126 Budapest, Márvány utca 46.
Megnézem az oldalt > >
A XII. kerület legnagyobb tapéta, függöny és bútorszövet kollekciója találhat üzletünkben. Minőségi szőnyeg és padlószőnyeg választékunk is rendkívül széles. A Designers Guild legújabb budai bemutatóterme vagyunk.
Kompletten vállaljuk lakások, házak, irodák, közületi épületek függönyözését, tapétázását, árnyékolását, szőnyegezését. Lakberendezőink előre megbeszélt időpontban üzletünkben vagy otthonukban kedvező áron megtervezik

MOZA cementlap manufaktúra

MOZA cementlap manufaktúra


1088 Budapest, Gutenberg tér 2. (Bejárat a Kőfaragó utca felől)
Megnézem az oldalt > >
A hazai manufaktúrát Kauker Szilvi, iparművész alapította. A cement és mozaiklapok kézzel készülnek, hagyományos technikával. A cementlapjaidat Te is megtervezheted az oldalon található szimulátor segítségével, de egyedi és új minták gyártására is van lehetőség.

KREM-home Lakberendezés

KREM-home Lakberendezés


1056 Budapest, Szarka u. 6.
Megnézem az oldalt > >
Handmade: kézzel festett bútorok, egyedi dekorációs kellékek, különleges, tartós virágdekorációk, térelemek, amitől a lakás otthonná válik.
A saját elképzelésed alapján átfestjük, átalakítjuk kedvenc bútorod.
Enteriőr Styling: otthonrendezési tanácsadás
Felfrissítjük otthonod. Konkrét kérdésedre, problémádra adunk gyors megoldást.
Üzlettér transzformálás és Kirakat Stop
Vevőközpontú, egyedi hangulatú üzlettér kialakítás.
Havonta megújuló, figyelemfelkeltő üzletkép – kirakatrendezés.

Ódon-Fon Antiques

Ódon-Fon Antiques


2600 Vác, Balassagyarmati út 2.
Megnézem az oldalt > >
Cégünk 2002-ben alakult, de immár 20-21 éves tapasztalattal rendelkezünk a régiségek világában. Ritkaságokat és régiségeket- főként kuriózumokat- kínálunk széles választékban, nosztalgiát kedvelő vásárlóink részére.
Nagykereskedelmi egységünk Vácott található, Budapesttől 40 km-re.
Repertoárunk jóval nagyobb, mint amit fellel a weboldalunkon, hiszen kínálatunk állandóan bővül és változik.
Bőséges árukínálatunk nagy részét Magyarországon gyűjtjük össze, kisebbik részét importáljuk szerte Európából. Árucikkeink válogatott állapotú tárgyakból tevődnek össze.
Főbb profilunkat az alábbi tárgykörök teszik ki: antik régi bútorok, órák, festmények, kerti és lakberendezési tárgyak, egyéb népi és polgári dísz- és használati tárgyak, eszközök. Ezen tárgyak megtalálhatóak váci raktáráruházunkban.
Tevékenységi körünkbe tartozik az export is.

Farrow&Ball Hungary

Farrow&Ball Hungary


1051 Budapest, Aulich u. 3. (A Bambuszmánia üzlet emeletén)
Megnézem az oldalt > >
Különleges tapéták és festékek az angol Farrow & Ball gyártótól. Minden termék környezetbarát technológiával és magas minőségben készül hagyományos gyártási eljárással. A színei egyediek és más festékből nem keverhetőek ki, csak természetes anyagokat, pigmenteket tartalmaznak.

Bazi Bazár

Bazi Bazár


1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Megnézem az oldalt > >
Bolondulsz a vintage lakberendezésért? Kukkants be hozzánk! Felújított régiségekkel és múltidéző újdonságokkal várunk a Bálna gyomrában!
Ismered azt a bizsergető, mámoros érzést, amikor valami fantasztikus kincsre bukkansz? Egy ódon komód minden szeglete mesél, sokszor azonban vannak tárgyak, amik nehezebben adják magukat. Elő kell csalogatnunk belőlük a történetüket.
Az évek során a kincsek felkutatása igazi missziónkká vált. Megtanultuk, hogy a képzelet az, ami egyedit alkot és minden tárgynak saját lelket ad – legyen az apró, vagy robusztus, antik vagy frissen fabrikált. Legfontosabb küldetésünk, hogy egyetlen megkopott bútort, megunt kiegészítőt se kelljen kidobni, inkább találjuk meg azt az ötletes megoldást, amivel még sok-sok éven keresztül örömet okozhatnak. Ebből a filozófiából csakhamar egy megállás nélkül bővülő, ezerszínű termékpaletta született, a zegzugos bazári hangulatnak pedig ma már a budapesti Bálna bevásárlóközpont ad otthont. A Bazi Bazárban az anyagot tisztelve szeretnénk mindig valami újat álmodni: vagányságot a hokedlibe, humort egy múlt századi zsúrkocsiba, édes nosztalgiát a képkeretekbe. Folyamatosan gyarapodó kínálatunk fajsúlyosabb darabjai 2016-tól a bazibazar.hu webshopon keresztül online is megkaparinthatók, az apróbb csetreszekért viszont érdemes bekukkantani hozzánk a Bálna piacterére – akár vasárnap is!

Art&Design Lakberendezés

Art&Design Lakberendezés


1139 Budapest Röppentyű utca 73/a 1em. 113-as kapucsengő
Megnézem az oldalt > >
Cégünk, az ART&DESIGN – amint azt a neve is tükrözi – teljes körű lakberendezés és tanácsadás, illetve design tervezéssel foglalkozik. Mivel napjainkban igencsak nagy az igény a tervezésére és kivitelezésére, így minden szegmenst lefedő szolgáltatás csomagokkal szeretnénk kedveskedni leendő Ügyfeleinknek. Az Art& Design Lakberendezési Stúdió az Arrital olasz konyhabútorok hivatalos magyarországi forgalmazója!

BaraStone

BaraStone


2146 Mogyoród, Napraforgó utca 1720/29
Megnézem az oldalt > >
A BaraStone által gyártott kőtermékek (konyhapultok, mosdópultok, kőmosdók, ablakpárkányok), természetes kőburkolatok, kandallók, kemencék saját design vagy egyéni megrendelés alapján, több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal készülnek.

Endrédi Design

Endrédi Design


2531 Tokod, Táti úti Ipartelep
Megnézem az oldalt > >
Az Endrédi Design korábban Endrédi Antikvitás néven működött. Névváltásunkat az indokolta, hogy már nemcsak antik bútorok értékesítésével foglalkozunk, hanem egy új irányvonal meghonosítását szeretnénk elérni a magyar piacon: kézzel festett antik bútorainkon egyedi motívumok, tájképek, portrék kapnak helyet. A meglepő társítások a színhasználatban is jellemzőek: nem félünk pinkre festeni egy komódot, vagy egy régi rádiót.
Filozófiánk, hogy szembemenjünk a tömeggyártással, és újra előtérbe helyezzük a kézzel készített bútorok szeretetét. Hisszük, hogy az antik és vintage bútorok egy új esztétikai esélyt adnak a mai, modern enteriőrök sikeréhez. Célunk, hogy az általunk gondosan kezelt gyűjtemény minden egyes darabja megtalálja gazdáját.

artKRAFT

artKRAFT


1111 Budapest, Budafoki út 70.
Megnézem az oldalt > >
Itt minden tárgynak története van. Igazi kincsesbánya a rusztikus, vintage és ipari hangulat kedvelőinek. A bútorok és dekorációk között vannak eredeti állapotúak, felújítottak és ötletesen újragondolt, egyedi darabok is.

Azúr Bagoly webshop

Azúr Bagoly webshopMegnézem az oldalt > >
Az Azúr Bagoly webáruházban háromféle termékkör kapható:
- bútorfelújításhoz tejfesték és környezetbarát felületkezelő anyagok;
- felújított bútorok és régi, a mai lakberendezési stílusokba is illő kiegészítők;
- Designers Guild márkájú textilek és tapéták (Magyarország első e márkát forgalmazó webáruháza).

Minden lakberendezés, otthonszépítés iránt érdeklődő látogatót szeretettel várunk!

Nemiskacat Látványműhely

Nemiskacat Látványműhely


2051 Biatorbágy, Csillag utca 7.
Megnézem az oldalt > >
A Nemiskacat Látványműhely egy olyan hely, ahol Te is megvalósíthatod saját bútorfestési ötleteid. Akár új életteret alakítasz ki, akár a nagyi rég porosodó bútorát szeretnéd átfesteni, vagy csak unod a meglévőket, ragadj bátran ecsetet és fesd át! Ehhez elhoztuk neked Magyarországra az angol Annie Sloan Chalk Paint™ festékét. Annie Sloan az elmúlt 25 évben a dísztítő festés forradalmának vezetőjeként a dekorációs festészet és a színek széles körben elismert és nagy tiszteletnek örvendő szakértőjévé vált.
Műhelyünkben útmutatást kapsz a Chalk Paint™ színekről, workshopjainkon megtanulhatod hogyan használd a különböző antikolási- és bútordekorációs technikákat egyszerűen, nyitott műhelyünkbe el is hozhatod a bútort és segítünk lefesteni.
Ha mégsem mernél belevágni egyedül, elkészíti neked a Nemiskacat Bútortuning Csapata, kérd egyedi árajánlatunkat.
Gyere el és valósítsd meg legmerészebb, legszínesebb álmaid a saját bútoraidon!

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza


2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Megnézem az oldalt > >
Természetes kőburkolatokat (mészkő, pala, homokkő, kvarcit, gneisz, gránit, onyx), kőmosdókat, mozaikokat, kőápoló szereket, kókuszmozaikokat, fa falburkolatokat, valamint térelválasztó üvegfüggönyt forgalmazunk.

Kandalló és Klinker Centrum

Kandalló és Klinker Centrum


3508 Miskolc, Csabavezér u. 115.
Megnézem az oldalt > >
Kandallók… Egyéniségeknek.
Ötletek, újdonságok, testet, lelket melegítő gondolatok..
MCZ, Sergio Leoni és még több gyártó kandallóit forgalmazzuk, építjük be. Fa és pellet tüzeléssel egyaránt. Tervezéstől, a tanácsadáson át a kivitelezésig.
/Burkolatépítés – gépészeti kivitelezés /
Profi grillek, kerti konyhákat talál termékeink között. Kandallóinkat a speciális 1200˘° C-ig hőálló Grenaisol kandalló burkolat építőanyaggal burkoljuk.
Több mint 15 éves tapasztalattal vállaljuk a kandallók beépítését az ország egész területén.

Design Shop

Design Shop


9023 Győr, Mészáros Lőrinc utca 5.
Megnézem az oldalt > >
Belsőépítészeti projektiroda vagyunk magán- és céges ügyfelek részére egyaránt. A tervezési feladatokon kívül tanácsadással, széria- és egyedi termékek széles választékával is várjuk Önöket. További szolgáltatásaink ügyfeleinknek: költöztetés, bútorszerelés, raktározás.

Oleant Lighting webshop

Oleant Lighting webshopMegnézem az oldalt > >
A design lámpa, amely testre szabható:
• 39 különböző változatban és bármilyen színben elérhető – 8 alapszín + végtelen lehetőség a színeket, fényeket és formákat illetően
• Környezetbarát – egy közepes méretű lámpa fogyasztása 80%-kal alacsonyabb, ám fényereje több, mint 4-szer erősebb egy hasonlóan teljesítő hagyományos izzóénál
• Egyszerűen kezelhető – akár évtizedekig nincs szükség égőcserére; a fényerő távirányítóval vagy telefonnal is szabályozható
• Egyedi, Magyarországon készült termék – alumínium, LED technológia és rendkívül tartós festék felhasználásával
• Rövid szállítási határidő – 2-6 hét, illetve számos változat akár azonnal elérhető; szállítást és szerelést is vállalunk az ország területén

ID&P Márvány Gránit

ID&P Márvány Gránit


2040 Budaörs, Kinizsi út 4-6.
Megnézem az oldalt > >
20 év tapasztalat a természetes kövek kereskedelmében és megmunkálásában
Több mint 20 éve foglalkozunk tradicionális gránit, márvány, agglomerát, travertin, kvarcit és onix forgalmazással, feldolgozással. Telephelyeink számának növelése és gépparkunk folyamatos korszerűsítése által, cégünk mára a hazai természetes kő kereskedelem egyik legnagyobb szereplőjévé vált. Minden igényt kielégítő választékunk illetve országos raktár- és bemutatóterem hálózatunk segítségével magánszemélyeket és ipari mennyiségű rendeléseket egyaránt ki tudunk szolgálni. Számunkra minden ügyfél potenciális visszatérő vásárló, ezért feldolgozóüzemeinkből kizárólag precízen megmunkált válogatott minőségű anyagok kerülnek ki.
Még több üzlet

Ajándék, dekoráció, kiegészítő


Antik, régiség, bolhapiac


Barkács, szerszám, építőanyag


Burkolat, csap, szaniter


Bútor


Festék, textil, szőnyeg, tapéta


Gépészet, kandalló


Gyerek


Kert


Konyha, háztartási gép


Kreatív-hobbi


Lámpa, világítás


Nyílászárók


Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics