2018. március 02.

My Mood Wood: különleges hangulatú, vidékies stílusú bútorok

Már írtam korábban a konyhaszigetünkről és ígértem, hogy bemutatom majd kicsit részletesebben a bútorokat, amiket a My Mood Wood készít. Nem csak konyha, de fürdőszoba és nappali, háló, dolgozószoba bútorokat is találunk náluk. Ami az egész különlegessége, hogy a formák készek, azonban a színeket és a vasalatokat kiválaszthatjuk hozzájuk. A konyhabútort szintén előregyártott modulokból építhetjük össze, mint például a svéd lakberendezési áruházban, csakhogy ezek fából készült darabok, olyan hangulatban, stílusban, amit kevés helyen kapunk meg. És ami fontos, hogy mindez megfizethető áron.

Szerkezetileg a shaker típusú bútorokat követik, az ajtók, fiókok nem rányílnak a korpuszra, mint ahogy mi megszoktuk, hanem közé. Itthon ez a fajta megoldás kevésbé elterjedt, de például az Egyesült Államokban ez az egyik legnépszerűbb konyhatípus. Vidéki hangulatú otthonokba tökéletes megoldás.

Árakat az oldalon nem találtok, mivel sokféle variációja van a bútoroknak, de írjatok nyugodtan e-mailt, kérjetek árlistát, a kívánságdobozba összeállított tételekre is tudtok árat kérni, sőt még alaprajz, terv alapján is.

Most pedig a könyves szekrényekre hatalmas kedvezmény van! Ezek kifutó modellek, nem gyártják többet. Mint minden bútort, ezt is 16 különböző színben, hatféle fogantyúval lehet rendelni, 3 méretben és mindegyiknél választható, hogy sima polcos vagy üvegajtós kivitelben szeretnénk.

A képen például a két ajtós, üvegajtós változat 264.160 Ft helyett most 172.720 Ft

Nézz körül itt a My Mood Wood oldalán.

A Facebook oldalukhoz itt csatlakozhatsz.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics