2017. október 28.

Hallgatói otthonok: egy friss és modern belvárosi lakás

Helgáék otthonát már bemutattam itt a blogon, sőt a novemberi Lakáskultúrában is találkozhattok majd vele, nem véletlen, hiszen annyira szuper! Most egy újabb lakás került ki Helga keze alól, amit befektetésnek vettek, felújították és most eladósorban van. Ez persze mit sem csökkent az értékéből, Helga ismét remek munkát végzett! Írt is nekem pár sort a felújításról:

„Gyakorlatilag az egész lakást újraszabtuk, mivel a mostani dolgozó helyén volt korábban a konyha / a konyha helyén egy ablak nélküli (így viszonylag sötétebb) étkező. A fürdő a hálószobába nyílt… stb. A cél az volt hogy legyen egy tágas nappali – konyha, illetve két egész szoba, amelyet lehet használni hálónak / dolgozónak vagy akár gyerekszobának is.

Minden bútort és kiegészítőt igyekeztem úgy kiválasztani, hogy az elképzelt MCM (mid century modern) stílusba nagyjából illeszkedjen. Szerettem volna egy otthonos lakást kialakítani.

A konyhával is kicsit a 60-as évek Amerikáját akartuk visszahozni ezért lett tölgyfa furnéros a konyha a most trendi fehér helyett és a kiegészítőkkel is ezt az irányt akartuk erősíteni.

A téglás / lebegő tölgyfapolcos / kuckós kandallós rész a másik fő fókusza lett a térnek, ami azt gondolom, hogy ideálisan lett kialakítva több funkciónak is.

Helga több tanfolyamot is elvégzett nálam, ha szeretnéd te is megtanulni, hogyan tervezz meg egy otthont, hogyan alakítsd ki a saját stílusodat,

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics