Szeretnél egyedi falfestést? – Bemutatom Szonját

Szonja Facebook oldalára pár nappal ezelőtt bukkantam rá, és nagyon megtetszett, amit csinál, ezért megkerestem. Szinte hihetetlen, hogy mindössze pár hónapja foglalkozik falfestéssel, de munkáin már most is látszik a sokszínűség, az egyediség. Így megkértem meséljen magáról egy kicsit.

24 éves múltam, épp a marketing mesterem utolsó évét taposom, soha semmit nem tanultam, aminek köze lett volna a rajzhoz, hacsak az általános iskolás rajzszakkört nem számítjuk. Ugyanakkor már alsós koromban engedélyt kaptam a szüleimtől, hogy a saját képemre formálhassam a szobám falát, így lett anno a dzsungeles fal:

Majd évekre abbamaradt a dolog, Fehérvárról az egyetem miatt felkerültem Pestre, albérletek váltották egymást, míg nem valamelyiknél úgy döntöttem, hogy unom a fehérre festett, amúgy szörnyű fűrészporos tapétát és nekiugrottam alkoholos filccel. Durván 4 hónapra rá (persze nem folyamatos munkával) elkészült a „Home is where your heart is” feliratos fal:

Hatalmas meló volt, de elég nagy érdeklődésnek örvendett, tetszett az embereknek:

Rádöbbentem, hogy miközben festek/rajzolok (csak falra, lapra sokkal kevésbé élvezem, valószínűleg a hatalmas térélmény miatt), teljesen kikapcsol az agyam. Flow. Nem eszem, nem iszom, ha lehet nem beszélgetek, csak vagyok és élvezem. Ami azért elég ritka, főleg, hogy sajnos a mindent túlagyaló, beszédes és gyakran pörgő típus vagyok. Ezt követően munka, suli mellett festettem pár falat, de még nem tudtam, hogyan, milyen keretek között kéne ezt csinálni, tetszene-e az embereknek. Bő fél év elteltével úgy döntöttem, hogy elindítok egy Facebook oldalt Art by Heart néven

A legtöbben ötlet nélkül keresnek meg, de van, aki konkrétan tudja mit szeretne. Így vannak egyedi tervezésű munkáim, fénykép alapján kicsit átalakítottak és másolatok is. A koncepcióm lényege, hogy az emberek nyissanak az egyediség felé és felejtsék el a tapéta csíkban felragasztva dolgot – köszönöm, hogy ezt leírtad 🙂 Ditta.

Nincs két egyforma munkám, nem is lesz, hiszen ettől személyre szabott. Igyekszem megismerni a megrendelők személyiségét és ezáltal az elvárásaikat is, fontos, hogy a születendő mű nekik tetsszen, ők élnek majd együtt vele.

Még néhány munkája Szonjának:

Szonja Facebook oldalát itt követhetitek, ha pedig van egy üres falatok és nem tudtok vele mit kezdeni, akkor ne habozzatok megkeresni, akár van elképzelés, akár nincs!

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics