2017. június 21.

Hallgatói otthonok: Szilvi zseniális felújítása

Szilvitől már mutattam korábban egy lakást, de úgy tűnik őt is megfertőzte a lakberendezés, nem tudja abbahagyni 🙂 Az elmúlt 7 hónapját ennek a lakásnak a felújításával töltötte – nem saját részre, hanem kiadásra – a konnektoroktól a gépészetig és a képekig mindent együl tervezett meg.

Mielőbb a képekre térnék, annyit azért hozzátennék, hogy nem csak a jó alapanyag fontos, hanem hogy ki is tudjuk használni a benne rejlő lehetőségeket! Lehet erre legyinteni, hogy ez természetes, pedig közel sem az, egy ilyen lakásnál az emberek nagy része szerintem azzal kezdené, hogy jól leveri az eredeti, csodaszép stukkót, vagy lecseréli a bejárati ajtót valami ronda műanyagra és még sorolhatnám. De nézzük hogy is kell ezt csinálni 🙂 Mindig rombolással kezdődik:

És íme a végeredmény. A tükrös üvegajtós szekrény hatására a keskeny előszoba tágasnak tűnik. A lámpák egy teljesen átlagos lámpás webshopból vannak, ugye mennyit számít egy vagány felrakás?

A fürdőből ugyan eltűnt a világító ablak, a megfelelő világításnak és burkolatoknak köszönhetően mégis sokkal tágasabbnak hat:

Ezúton is gratulálok Szilvinek, ismét remek lakást alkotott! Remélem lesz következő! 🙂

Ha nem boldogulsz egyedül a felújítással, lakberendezéssel, vagy biztosra szeretnél menni, hogy jó döntéseket hozol, akkor nézd meg az online lakberendezési tanfolyamaimat!

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

 1. Kedves Ditta!

  Nem tudod véletlenül, hogy a hálószobában lévő falrész (ágy mögött) milyen technikával készült? Tapéta? Falmatrica? Esetleg faburkolatra lett valahogy rávarázsolva a kép?

  Válaszodat előre is köszönöm!
  Üdv.,
  Eszter

 2. Szia! Nagyon szep lett a vegeredmeny, gratulalok. Pont ilyen burkolatot keresek a fürdöszobaba, mint amilyet a Szilvi is hasznalt. Meg tudna mondani, hol lehet beszerezni pontosan ezt a csempet? Köszönöm szepen!
  Üdv.
  Emese

 3. Sokminden jól sikerült, például a hálószobában az agy mögötti fal, de nagyon sok amatőr hiba is van a képek szerint.
  Azért gratulálok , összességében szép…:-)

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics