2017. június 20.

Június 24-én ismét Otthon Placc – a kiállítók közül válogattam

Június 24-én ismét lesz Otthon Placc, immár új helyszínen, a Rácskertben (Budapest, VII. Dob u. 40). Az új helynek remek a hangulata, finomakat lehet enni és a nagy melegen ihatunk egy hűsítő sört, fröccsöt vagy limonádét is. Szeretnék néhány kiállítót bemutatni, mert ott lesz néhány kedvencem!

A Tek-Tek fonalakat régóta ismerem és eszméletlenül szuper dolgokat lehet készíteni ezekből a vastag pólóanyagú fonalakból, pl szőnyeget, párnákat, tároló korsarakat, puffokat és akkor csak a lakberendezés területén maradtam. Aki szeret kötni, horgolni mindenképp próbálja ki!

A CSEMPEdekor is kint lesz sok-sok csempematricával! Nekem már van tőlük pár darab és nagyon szeretjük őket! 🙂 Vannak egyszerű feliratosak, fekete-fehérek, színesek, cementlap minták, egy darabosak, több darabosak…

Nem olyan régen bukkantam rá a REf RAG-ra, Bianka újrahasznosított anyagokból készít színes, vidám rongyszőnyegeket, párnákat és egyék lakberendezési kiegészítőket. Garantáltan egyedi darabok, ilyenből nem lehet két egyformát készíteni. Az is megtalálja, amit keres, aki a színeket szereti, de vannak kevésbé színes darabok is:

De lesznek még egyedi, kézzel festett párnák, textilek a Macondo textiltől:

De ott lesz ismét a Succult is a szuper kis mini növényekkel, a múltkor én is vettem belőlük 3 darabot, mert nem tudtam ellenállni:

És természetesen még lesznek nagyon sokan! Pontos részleteket az eseménynél találsz.

Gyertek! Szuper program hétvégére, ha nem mész vízpartra, nyaralni!

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics