2017. június 19.

Egy festék, amivel gyorsan, könnyen felújíthatod a teraszodat

Most, hogy már itt vagyunk a nyár kapujában, igencsak aktuális a teraszok, erkélyek felújítása. Ehhez szeretnék egy remek, ugyanakkor költséghatékony eszközt mutatni, ami a Bondex SOS Renovation festéke. Alkalmas minden típusú fa, cement, beton felületre. Felújíthatunk vele erkélyt, teraszt, járdát, de alkalmazhatjuk medence köré, pincékbe is.

A kültéri festék egyszerűen használható, felvihetjük hengerrel vagy ecsettel is, gyorsan szárad és finoman szemcsés felületet képez. A festendő felületet előtte – mint minden festés előtt – természetesen meg kell tisztítani, majd a festéket vastagon kell felhordani, így kitölti a repedéseket is és szép, esztétikus végeredményt kapunk. A festék csúszásgátló, víztaszító és védi a felületet a gombásodás ellen. Eltünteti a foltokat, elfedi a felületi hibákat és kitölti a repedéseket.

Jelenleg ötféle színben érhető el: fehér, betonszürke, antracit, bézs és karamell.

A lefestett felület akár 2-3 évig szépen tartja magát, így áthidalhatjuk vele a költségesebb felújítási munkálatokat megelőző időszakot. Tehát, ha valakinek sos felújításra van szüksége, de nem akar bontogatni vagy csak gyors és költséghatékonyabb megoldást keres, akkor ezt a festéket neki találták ki!

Itt egy rövid kis videót a használatáról:

Bővebb információt a festékről a PPG Trilak oldalán találtok.

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

    1. Szia Zsuzsa! Ez járólapra nem jó sajnos, kimondottan öreg fára, porózus cement, beton felületre való.

    1. Szia! Szoktak betonfestéket parkettára kenni, de konkrétan ezt még nem láttam/hallottam/próbáltam.
      Biztos választ sajnos nem tudok így neked adni, de nem zárnám ki 🙂

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics