2017. március 14.

Ma 5 éve, hogy az első…

… lakberendezési hobbi tanfolyamomat megtartottam. Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt, akkor még egy éves se volt a blogom, én pedig otthon voltam egy nem egészen kettő és egy fél éves gyerekkel. Az első években jellemzően alvás időben dolgoztam vagy amikor épp volt 5 perc nyugi. Ezt néha egyszerű eszközökkel el lehetett érni, például egy délutáni bili szakkörrel vagy pár papírdobozzal. Teszem hozzá a dobozok még most is bejönnek, csak jó nagyok kellenek 🙂

Aztán voltak pillanatok, amikor annyira jól tudtam haladni, hogy fel se tűnt a nagybetűs GYANÚS CSEND! Ilyenkor volt, hogy Abigélt a konyhaszekrényben találtuk meg megvető pillantások közepette, hogy meg mertük zavarni. Meg olyan is, hogy Ábris kísérleti fizikaóra keretén belül tesztelte, hogy a tojások milyen körülmények között törnek össze:

Hú, kicsit belecsúsztam a nosztalgiázásban, nem is erről akartam írni 🙂 Szóval az első tanfolyami anyagom ugyan úgy elérhető most is, igaz jó pár módosításon átment a kezdetek óta. A lakberendezés alapjai nem igazán olyan téma, ami gyakran változna, ezzel kezdtem el az online oktatást is. Aztán jött a Konyhatervezés és a Stílus tanfolyam, majd a Gyerekbarát otthon és a TárolásTan.

Anno elsőként kezdtem el hobbi lakberendezési tanfolyamokat tartani, bár most már egyre többen vágnak bele, online videó tanfolyam továbbra is csak nálam érhető el! És most a 6. évbe lépve jöhet a 6. tananyag, ami nem más, mint a legnépszerűbb Stílus tanfolyam II. része, mert ez a téma folyamatosan változik, én pedig szeretnék naprakész információkat adni. Ez nem jelenti, hogy az első része elavult volna, hiszen ott az alapokat és az alap stílusokat vesszük végig és azért annyira nem gyors ez a változás, de sok mindenről szeretnék még beszélni!

Szóval áprilisban lesz új tanfolyam, Otthon PLACC, könyvírás és folytatjuk a Házat is!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics