2017. március 14.

Ma 5 éve, hogy az első…

… lakberendezési hobbi tanfolyamomat megtartottam. Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt, akkor még egy éves se volt a blogom, én pedig otthon voltam egy nem egészen kettő és egy fél éves gyerekkel. Az első években jellemzően alvás időben dolgoztam vagy amikor épp volt 5 perc nyugi. Ezt néha egyszerű eszközökkel el lehetett érni, például egy délutáni bili szakkörrel vagy pár papírdobozzal. Teszem hozzá a dobozok még most is bejönnek, csak jó nagyok kellenek 🙂

Aztán voltak pillanatok, amikor annyira jól tudtam haladni, hogy fel se tűnt a nagybetűs GYANÚS CSEND! Ilyenkor volt, hogy Abigélt a konyhaszekrényben találtuk meg megvető pillantások közepette, hogy meg mertük zavarni. Meg olyan is, hogy Ábris kísérleti fizikaóra keretén belül tesztelte, hogy a tojások milyen körülmények között törnek össze:

Hú, kicsit belecsúsztam a nosztalgiázásban, nem is erről akartam írni 🙂 Szóval az első tanfolyami anyagom ugyan úgy elérhető most is, igaz jó pár módosításon átment a kezdetek óta. A lakberendezés alapjai nem igazán olyan téma, ami gyakran változna, ezzel kezdtem el az online oktatást is. Aztán jött a Konyhatervezés és a Stílus tanfolyam, majd a Gyerekbarát otthon és a TárolásTan.

Anno elsőként kezdtem el hobbi lakberendezési tanfolyamokat tartani, bár most már egyre többen vágnak bele, online videó tanfolyam továbbra is csak nálam érhető el! És most a 6. évbe lépve jöhet a 6. tananyag, ami nem más, mint a legnépszerűbb Stílus tanfolyam II. része, mert ez a téma folyamatosan változik, én pedig szeretnék naprakész információkat adni. Ez nem jelenti, hogy az első része elavult volna, hiszen ott az alapokat és az alap stílusokat vesszük végig és azért annyira nem gyors ez a változás, de sok mindenről szeretnék még beszélni!

Szóval áprilisban lesz új tanfolyam, Otthon PLACC, könyvírás és folytatjuk a Házat is!

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

  1. Jó, hogy nosztalgiáztál egy csöppet, nagyon édesek voltak a kicsik….. Bár a bedobozolástól nem látszanak ők se túl boldogok, akárcsak Tóthék… 🙂

  2. Hát ilyen pici gyerekekkel nagyon ügyesen szervezted a dolgokat, hogy ennyi mindenre tellett. És az energiáid is nagyon rendben vannak. 🙂 Én egy 11 hóssal vagyok itthon… 😉 Amúgy nagyon helyes gyerekek. Mi a stílus tanfolyamod alapján készítettük és diszítgetjük most is a családi házunkat. Ha egyszer elkészül, küldök róla képeket a zárt fb oldalon.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics