2017. február 28.

Felhívás óvodapedagógusok részére – 2017

Tavaly nagyon nagy sikere volt az Ariston Energiatudatos Óvodák Programjának, ezért idén is folytatódik a képzés óvodapedagógusok számára. Fontos, hogy a képzés ingyenes és kreditpontok szerezhetőek!

Az egy napos tréningekre olyan érdeklődők jelentkezését várják, akik nyitottak a környezettudatos és energiatakarékos szemléletre és szívesen adják át a tudásanyagot saját óvodájukban. A képzéseket 2017. március 28 – április 28. között tartják országszerte, a tervek szerint négy helyszínen: Győr, Budapest, Szombathely, Nyíregyháza.

Idén is három lépcsős lesz a program:

  1. Képzés és foglalkozások: a képzésen résztvevők megkapják az Éghajlítás földindulás c. nevelési segédanyagot és a képzésről részvételt igazoló tanúsítványt állítanak ki, amivel 3 kreditpont igényelhető. Az egynapos tréninget követően minden óvónő vállalja, hogy 2017. június 15-ig összesen 6 (egyenként 30 perces) foglalkozást tart energiatudatosság témában saját intézményében. Ezeket röviden dokumentálja, és az Ariston részére elküldi.
  2. Rajzverseny: Az egynapos képzésen túl, második lépcsőben egy rajzpályázatot írnak ki a képzésben részt vett gyermekek számára, aminek fő témája a víz és annak tudatos használata. A pályázatra minden olyan óvodás benevezhet, aki az óvodapedagógusok által tartott óvodai foglalkozásokon részt vett. A rajzokat elektronikus formában várják az óvónőktől. A pályaműveket 2017. május 1. és 2017. június 30. között lehet beküldeni. Ezt követően a rajzok felkerülnek az Ariston Facebook oldalára, ahol bárki szavazhat rájuk. Ezzel egy időben az Ariston szakmai zsűrije is értékeli a rajzokat és a legügyesebbek játékokat kapnak ajándékba. Eredményhirdetés: 2017. szeptember 15.
  3. Intézményi verseny: a program harmadik lépcsőjében azokat az óvodákat díjazza az Ariston, akik a legtöbb gyerekrajzot
    delegálták a versenyre. Egy gyermektől összesen egy rajzot várnak. A legtöbb rajzzal pályázó intézmény egy modern, energiatakarékos Ariston Velis EVO wifi elektromos vízmelegítőt kap ajándékba, amely számos előnyös tulajdonsága mellett esztétikai élménynek sem utolsó. Eredményhirdetés: 2017. szeptember 15.

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével lehet. További információ az Ariston oldalán található.

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics