2017. február 26.

Üdv az új oldalon!

Az önálló oldal gondolata nagyon régóta benne van a fejemben. Sőt, első ízben a blog indításánál merült fel, ami lassan 6 éve lesz, 2013 őszén szintén elgondolkodtam rajta, amikor a blog.hu-tól átköltöztem a cafebloghoz. De valahogy minden alkalommal úgy éreztem, hogy még nincs itt az ideje, stratégiai szempontból jobb volt így.

Kb tavaly nyár óta egyre inkább motoszkált a fejemben és egyre zavaróbb volt, hogy az oldalaimat 4-5 különböző admin felületen kell kezelnem, plusz nem könnyű feladat ennyi oldal látogatottságát fenntartani – nem is sikerült.  De eleinte nem láttam át, hogyan tudnék mindent egy oldalra vonni úgy, hogy az ne egy nagy kaotikus massza legyen, hanem  könnyen átlátható, mégis informatív. Ezen sokáig agyaltam mire összeállt a kép és az is világos lett, hogy ehhez egy programozó kell, aki nulláról felépít mindent úgy, ahogy azt mi szeretnénk. Szóval én kitaláltam a rendszert, Férj megtervezte a designt és kerestünk egy megfelelő szakembert a feladatra. Hónapokig dolgoztunk rajta, teszteltük és ugyan van még pár javítani való az oldalon, de ezeket menet közben majd megoldjuk. Az elmúlt évek alatt jól megtanultam, hogy nem szabad arra várni hogy valami tökéletes legyen, tök felesleges, finomhangolni menet közben is lehet.

És akkor bemutatnám nagy vonalakban az oldalt. A fő vonal most is a blog, ez tartalmilag változatlan, minden átkerült ide és ugyanúgy megtaláljátok a kategóriákat is, bár ezeket rendbe kell szednem, nem lesz egyszerű a több, mint 1100 blogbejegyzéssel.

A legnagyobb változás és egyben a legnehezebb lépés volt, hogy vajon hagyjuk-e külön a webshopunkat vagy azt is integráljuk be. Végül ez utóbbi mellett döntöttünk, majd idővel kiderül jó döntés volt-e. A shop menüpont alatt megtaláljátok a Decor Labort. A Bolhapiac egyelőre üres, de igen, feltett szándékom kincskeresésbe fogni 🙂

A beszerzési helyeknél sok-sok üzletet és céget találtok, nem csak lakberendezés témakörben, de minden olyan egyébben, ami hozzá kapcsolódik. Folyamatosan dolgozunk majd azon, hogy ezeket bővítsük.

Én most úgy érzem, hogy végre minden a helyére került, a nagy katyvasz körülöttem letisztult és egy csomó energiám felszabadult ezáltal. Szóval nézegessétek meg az oldalt, remélem szeretni fogjátok. A design ugyan letisztultabb lett, de tartalmilag változatlan marad én pedig megújult erővel folytatom tovább a munkámat!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics