2016. december 07.

Hogyan érhet többet az otthonunk?

Egy korábbi posztban már írtam arról, hogy a lakótér növelésének egyik legegyszerűbb és legpraktikusabb módja a tetőtér beépítés, ami nem csak költséghatékony, kevesebb macera, mint egy adásvétel, de az ingatlanunk értékét is növeli. Ha igazán értékálló családi fészket szeretnénk létrehozni, akkor az alábbiakat érdemes figyelembe venni:

2_otthonkommando_ffg_9575

  • Minőségi anyagokat válasszunk és igyekezzünk szakszerűen kivitelezni a beépítést.
  • Egy tetőtérnél sok nehezen kihasználható hely keletkezik, az alacsony belmagasságú részek kiválóan beépíthetőek, így a hátrányt akár előnyre is fordíthatjuk, hiszen a nehezen használható helyből praktikus tároló lehet. Ezáltal megspóroljuk a szekrényezést, a terek tágasak, kényelmesek maradnak, nem lesz zsúfoltság érzésünk.
  • Fontos a lépcső helyének a legideálisabb megtalálása. Rossz elrendezéssel értékes területeket veszíthetünk és hosszú folyosók keletkeznek.
  • Engedjünk be jó sok fényt, akár a közlekedő részre is, a sötét zegzugos tetőterek helyett törekedjünk világos terekre. Válasszunk olyan ablakot, amin ki is látunk, ma már sokféle ablaktípus közül választhatunk, nem szerencsés, ha a tetőtéri szobából csak az eget látjuk.

2_otthonkommando_ffg_9683

A VELUX tetőtéri ablakok között biztosan találunk megfelelő és ezek megfelelnek a fenti szempontoknak is, a VELUX tetőtéri ablakok maximalizálják a helyiségekbe jutó természetes fény mennyiségét, a VELUX árnyékolók pedig minden évszakban segítik fenntartani a kellemes beltéri klímát.

További információ és tippek a tetőtér kialakításához: www.VELUX.hu

Mentés

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics